Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

21-06-2010 - 23:22:13

Niet meteen duidelijk dat de proefdruk gewoon zwart/wit is, Niet het juiste aantal kaarten ontvangen(na het sturen van een email, te kort aantal kaarten alsnog ontvangen), maar wel weer een extra zakje strikjes?.Vriendelijk te woord gestaan bij het doorbellen van de naam etc.

21-06-2010 - 22:48:56

Prima klantondersteuning, snelle service en duidelijke procedures.

21-06-2010 - 22:23:12

Alles liep naar tevredenheid. Ik kreeg telkens snel antwoord op mijn vragen etc.

21-06-2010 - 21:53:58


Ik heb een mail gestuurd de eerste keer met het verzoek mij te bellen omdat ik nog wat vragen had over de bestelling die ik heb gedaan.
Hier ben ik nooit over gebeld. Uiteindelijk heb ik zelf gebeld.
De verzendtijd en verdere service is goed. Mooie kaartjes.

21-06-2010 - 21:50:00

Onze zoon was eerder geboren dan dat wij de proefdruk hadden ontvangen, er is toen goed en snel een mail met de proefdruk verzonden zodat wij nog snel het kaartje konden goedkeuren en snel verzenden, het was alleen jammer dat toen wij de kaartjes binnen kregen er geen enveloppen bij zaten en dat wij deze zelf moesten ophalen.

21-06-2010 - 21:49:36

goede communicatie, duidelijke site, wij zijn erg tevreden.

21-06-2010 - 21:41:06

Het bestellen was snel en makkelijk, nadat ik de gegevens door had gegeven waren de kaartjes ook snel bij ons binnen.
Prima service en zeker aan te raden!

21-06-2010 - 21:32:46

Alles was prima, snel antwoord op vragen en de kaarten waren snel in huis.

21-06-2010 - 21:19:59

Een geweldige begeleiding bij het uitzoeken van de kaartjes. Duidelijke site waar alles op te vinden is.
En....alles precies volgens afspraak.
Klantvriendelijk!

21-06-2010 - 21:18:58

Klantenondersteuning was goed, het bestellen ging ook goed en was niet moeilijk.Verzendingslooptijd was ook goed.

21-06-2010 - 21:09:47

Duidelijke website, goede service en snelle levering

21-06-2010 - 21:05:31

De kaartjes waren makkelijk te bestellen, en het contact met kantoor was ook erg prettig. Alle aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd, het was erg prettig dat je gelijk een voorbeeld in je mail kreeg. Erg fijn was dat we een druk proef ontvingen, echter vonden wij het heel erg jammer dat de kleuren tekst niet getoond konden worden en dat dit in het zwart wit werd getoond.
De kaartjes konden we de volgende dag al ophalen dus dit was super! Hele leuke reacties gekregen op de kaartjes, Bedankt!

21-06-2010 - 20:52:19

Ik vind deze service heel goed dat als je nog iets wil veranderen dit altijd nog kan. Geen probleem.
Het uiteindelijke kaartje was helemaal top!

21-06-2010 - 20:45:28

We zijn heel tevreden!

21-06-2010 - 20:42:36

klantenondersteuning perfect,
bestelprocede niet alltijd duidelijk,
verzendingslooptijd ok

21-06-2010 - 20:39:39

Alles was erg duidelijk en goed tevolgen!
Ook als ik een verandering had werd die gelijk verwerkt! Echt super! Zeker voor herhaling vatbaar.

21-06-2010 - 20:19:38

Prijs viel achteraf toch enigzins tegen

21-06-2010 - 20:15:21

Ik werd erg goed geholpen aan de telefoon als ik vragen had. De verzendingslooptijd was prima.

21-06-2010 - 20:14:30

Heel goede en snelle service! Mooie kaartjes, we kregen heel veel leuke reacties!

21-06-2010 - 20:11:08

ik ben zeer tevrede!!alles is vlekkenloos verlopen

21-06-2010 - 20:05:42

voorbereiding was prima, drukwerk goed en levering ging heel snel.
Wel hadden we 2 verschillende kleuren blauw in verschillende kaarten (wellicht kwam dit doordat we een nabestelling hebben gedaan??) het ging nl om precies dát aantal. Dit vonden we echter geen probleem, maar misschien willen jullie het toch weten.

21-06-2010 - 19:50:00

site heel duidelijk.bestelling netjes bezorgd en ook de levering na bellen op de goede vrijdag was perfect geregeld.geen klachten alleen maar positief.

21-06-2010 - 19:49:22

Wij zijn heel blij dat we de geboortekaartjes bij jullie hebben besteld. We vonden het vooral super dat we zowel een jongens;- als een meisjeskaartje mochten bestellen.

21-06-2010 - 19:41:25

snelle service, klantenondersteuning en het bestelprocede erg duidelijk

21-06-2010 - 19:17:55

Klantondersteuning: telefonisch contact en via mail perfect.
Bestelprocedure: simpel dus perfect
Verzendingslooptijd: volgens afspraak.

Ik heb een prettige ervaring met jullie en zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

21-06-2010 - 19:08:22

Snelle service. Goed bereikbaar. Leuk aanbod van kaarten.

21-06-2010 - 19:08:10

Ik ben zeer tevreden over de verleende service. De proefexmplaren en drukproeven werden vlot toegestuurd en de uiteindelijke bestelling werd op tijd geleverd.

21-06-2010 - 19:04:34

Jammer, dat de kaarten pas om 17.00 uur werden bezorgt, daardoor zaten ze te laat in de brievenbus. En konden ze pas een dag later worden bezorgt.

21-06-2010 - 18:39:15

alles goed en duidelijk

21-06-2010 - 18:37:21

De bestelprocedure was duidelijk. ook de afhandeling van de opdracht was goed