Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

02-07-2024 - 14:05:13

Voor onze bruiloft hebben we hier heel mooie kaarten besteld. Het pakketje is compleet en de kaarten zijn kwalitatief goed. Wij zijn er heel blij mee!
Bij ons ging er iets mis met de levering, dit lag aan de koerier en niet aan La Carte. Ik heb heel fijn telefonisch contact gehad met Ilja, die er voor mij achteraan gegaan is. Later kreeg ik van haar een update via de mail dat zij niks meer gehoord had van de koeriersdienst, maar dat ze nu in het systeem zag dat het pakket geleverd was op het afhaalpunt en dat ze het ons wilde laten weten voor het geval wij ook geen melding hadden gekregen. Ontzettend blij met de service en natuurlijk met de mooie kaarten!

30-06-2024 - 14:06:09

Trouwkaarten gemaakt, aanpassingen in kleur, opmaak en tekst met suggesties van La Carte Internet verwerkt. Iedere keer een snelle en passende reactie ontvangen. Zelf ontwerpen maken en bewerken werkt prima. Prettig contact. Proefdruk werkt fijn. Bedankt!

27-06-2024 - 21:29:46

Persoonlijk contact maakt het fijn werken. Eindresultaat mocht er zijn

22-06-2024 - 18:19:30

Gemakkelijke site voor het ontwerpen van de kaart. Met veel en mooie formats. Ontzettend snelle levering. 1 kaart was niet goed geleverd en hierop werd heel snel gehandeld en een nieuwe kaart op de post gedaan.

20-06-2024 - 18:51:29

Snelle levering, mooie/ruime keuze in kaarten.
Vriendelijke klantenservice.

19-06-2024 - 17:24:43

Snel geleverd en mooi resultaat

16-06-2024 - 14:29:20

Veel keuze.
Kaarten zijn gemakkelijk zelf aan te passen.
Kwalitatief goeie kaarten.
Op tijd en goed verpakt geleverd.
Snel en degelijk.
Gewoon een prima bedrijf wat levert waar je naar op zoek bent.

14-06-2024 - 12:07:09

Resultaat van afgedrukte kaarten zijn heel goed

13-06-2024 - 10:05:13

Hele mooie kwaliteit kaart, software is zeker goed maar zou nog iets gebruikersvriendelijker kunnen. Gratis 1e proefdruk, wat een uitkomst is om je ontwerp goed te beoordelen.

10-06-2024 - 18:02:35

Mooie kaarten en zeer snel geleverd.

03-06-2024 - 21:29:48

Duidelijke ontwerper; je kan veel aanpassen en dit is logisch en makkelijk gedaan. Gratis een eerste proefdruk van onze zelfontworpen kaart ontvangen. Ook nog een tweede proefdruk snel in huis.
Tot slot de kaarten definitief besteld. Deze werden goed verpakt en snel verzonden. Het resultaat was precies zoals we veracht hadden. Kaarten waren netjes in elkaar gezet en de gekozen enveloppe zaten er bijgeleverd. Ook hier heb je veel keus uit sluitzegels. Enige wat wij mistte waren de mogelijkheid om er passende postzegels bij te bestellen. Deze hebben we lost bij Post NL besteld. Wel zouden we de kaarten direct kunnen versturen, maar wij hebben de enveloppen met een zelfontworpen wax-seal verzegeld.

Na een uitstekende ervaring met geboortekaartjes ook weer buitengewoon tevreden met trouwkaarten!

03-06-2024 - 18:44:36

Mooie keuze van trouwkaarten en eenvoudig zelf samen te stellen. Fijn een proefversie te krijgen. Daarna supersnelle afwerking. Ook bijzonder dat de hele verzending door hen afgewerkt kan worden. Dat hebben wij niet gedaan, maar wel een kaart voorzien van strikjes en de afwerking van de envelop met hartjes.

01-06-2024 - 22:41:35

Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten. De levering en service. Werkelijk top.

27-05-2024 - 21:44:47

Mooie kaartjes en snelle verzending. Top service!

22-05-2024 - 16:42:46

tevreden met de kaart en hoe alles geregeld is. Dank hiervoor.

14-05-2024 - 08:56:33

Wij hebben geboorte kaartjes besteld en we hebben hier hele goede ervaring mee.

11-05-2024 - 19:23:45

De kaartjes waren op één na netjes en redelijk snel bezorgd. Er zat één kaartje kaartje bij met een soort kreukel in het papier. Het verschil in prijs en levertijd met drie jaar geleden is wel groot. Prijs van het kaartje van mijn oudste zoontje is gestegen van €***,- voor 120 kaartjes naar €***,- voor 120 kaartjes. Dus heb dit keer toch maar wat minder kaartjes besteld. En drie jaar geleden waren de kaartjes binnen een paar uur binnen. Nu na twee werkdagen. Kortom, tevreden, maar toch enigszins teleurgesteld t.o.v. de vorige bestelling.

03-05-2024 - 19:21:36

Heel makkelijk aanpassen layout en tekst kaart. Professionele outlook.

03-05-2024 - 17:44:59

Super snelle levering en goede kwaliteit. Erg tevreden.

22-04-2024 - 01:22:06

Zeer behulpzaam personeel vakkundig snelle levering

18-04-2024 - 18:42:57

Heel erg snel geleverd en precies zoals we de kaart hebben gemaakt. Perfect.

07-04-2024 - 13:09:37

Kaarten waren prachtig en snel geleverd. Was wel even wat werk om ze zelf in elkaar te zetten, maar dat hoort ook bij de voorpret. Heel tevreden over de levering.

06-04-2024 - 18:08:59

Toen ik de bestelling doorgaf werd deze niet klakkeloos afgedrukt, maar goed nagekeken op eventuele fouten. Ik werd gemailt dat er een foutje zat en dit werd keurig opgelost...echt top

04-04-2024 - 19:07:43

Ruime keuze in kaarten. Gratis proefdruk. Snelle levering. Top! Makkelijk programma om zelf een kaart op te maken. En een mogelijkheid om iemand om hulp te vragen die met je meekijkt en denkt.

04-04-2024 - 18:55:56

De kaarten zijn mooi en snel geleverd. Heel blij mee !

02-04-2024 - 17:50:40

Tevreden, ruime keus uit leuke kaarten. Bestellingsproces vond ik zelf iets te ingewikkeld, zo kon ik bij de proefdruk niet gelijk de enveloppen vooruit bestellen in 1x, dit moest apart gebeuren. Het waren ook veel stappen om te doorlopen. Ik had ook graag de postzegels bij hen willen bestellen, dit nu bij bruna gekocht. Er zat een vormfout in de kaart, hier hebben ze heel attent op gereageerd, erg scherp van hen ook...dit hebben zij voor ons hersteld. Snelle verzending van de kaarten. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

02-04-2024 - 00:45:20

Zeker tevreden over het bedrijf kaartjes besteld en de volgende dag keurig geleverd en helemaal zoals wij wilde!
Zelfs wat extra enveloppen

01-04-2024 - 22:55:47

Ik ben zeer tevreden over de geboortekaartjes.
Fijne website, snelle levering en goede kwaliteit waarbij werkelijke druk nog beter is dan de weergave op de computer.

01-04-2024 - 19:38:14

Voldoet exact aan de verwachting. Zeer snelle levering. Goed verpakt. Goede kwaliteit van het materiaal.

28-03-2024 - 17:37:50

Het was snel en makkelijk om leuke geboortekaartjes te bestellen. We hebben vele positieve reakties gekregen dat het geboortekaartje heel mooi was.