Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

08-10-2018 - 07:02:39

Snelle reacties op e-mails!
Enige puntje is dat leesproeven niet altijd in een keer naar wens waren. Sommige dingen moesten we twee keer vragen.

08-10-2018 - 06:54:15

Goede snelle service!

07-10-2018 - 10:57:47

Prettige manier van werken door online onze wensen aan te geven en steeds snel een proefdruk te ontvangen. Past helemaal bij deze tijd!
Het was mij alleen in het begin niet duidelijk dat ik meer aanpassingen aan het kaartje kon doen dan teksten.
Levering van de kaartjes ging ook snel en volgens afspraak. Fijn dat we de enveloppen al eerder hadden ontvangen!

Wat ik graag nog had willen bestellen zijn stickers om de enveloppen dicht te plakken. Wellicht kunnen jullie dat nog aanbieden in de webshop?

07-10-2018 - 09:06:45

Er is erg veel keuze in kaartjes en daarnaast word er snel gereageerd op vragen en worden aanpassingen snel en goed verwerkt.

07-10-2018 - 02:56:34

Alles ging super goed. We zijn enorm blij en trots op ons kaartje. Als we wat veranderd wilden hebben werd het ook goed gedaan er werd geluisterd bedankt voor de goede service

07-10-2018 - 00:45:09

Dit was de tweede keer dat we onze geboortekaartjes bij jullie hebben besteld. Over het algemeen erg tevreden over jullie service. Het was daarom ook een teleurstelling toen bleek dat een groot deel van onze geboortekaartjes scheef was bedrukt. Nadat ik dit had aangekaart bij jullie, stelden jullie voor om de kaarten opnieuw te bedrukken. Maar gezien de tijd dat we daarmee zouden verliezen, zijn jullie ons tegemoet gekomen met een financiële compensatie, waarvoor nogmaals onze dank.

05-10-2018 - 12:52:00

Snelle, vriendelijke service zowel telefonisch als online. Als je in het weekend bevalt,is het wel moeilijk om alles op een maandagvoormiddag in orde te krijgen.
Het zou handiger zijn dat je als ouder alles zou kunnen aanpassen nadat je een proefafdruk gevraagd hebt.
Er zouden wat meer plakkertjes geleverd mogen worden bij ons kaartje.
Maar we zijn heel tevreden!

05-10-2018 - 12:36:56

Goede en snelle service! Top!

05-10-2018 - 10:14:19

Wat een fijn bedrijf. Goede service en snelle levering.
Ook na levering staan ze voor je klaar.

05-10-2018 - 09:16:09

Mooie geboortekaartjes, heldere communicatie en nog tot het moment van bestellen de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen. Zeer tevreden!

03-10-2018 - 23:07:00

Wij zijn heel blij met het resultaat van de kaarten die we hadden samengesteld. Heel erg bedankt voor de service en het mooie werk van de kaarten

03-10-2018 - 22:05:05

Super fijne website, veel keus en vele opties qua lettertype, tekstkleur en dergelijke!

Hele fijne medewerkers aan de telefoon gehad voor alle kleine wijzigingen die ik weer bedacht had! Ze bleven geduldig, behulpzaam en vriendelijk. Hierdoor durfde ik nogmaals iets te veranderen en door te geven! 😊

03-10-2018 - 09:30:10

Super goede service en snelle levering! Mooie kaartjes en voor een nette prijs! Ik zou alleen wel op de site gaan vermelden dat de kaarten nog gevouwen moeten worden.. dan kan hier rekening mee gehouden worden.. alles bij elkaar een dikke 5 sterren!

01-10-2018 - 19:21:15

Snelle reacties op veranderingen en een snelle levering van de geboorte kaarten zeer tevreden

01-10-2018 - 10:01:31

Wij zijn erg goed geholpen. Er was altijd een snelle terugkoppeling, wanneer wij vragen hadden of er nog iets aangepast moest worden.

30-09-2018 - 16:33:21

goede service en snelle levering

30-09-2018 - 12:12:45

Snelle en heel fijne service. Een absolute aanrader!

30-09-2018 - 09:35:16

Mijn ervaring is top ben er blij dat ik de kaartjes hier heb besteld ook het aanpassen van het kaartje niks is een probleem een zeer prettig bedrijf

30-09-2018 - 05:16:54

Goede en snelle service! Iedere aanpassing werd snel doorgevoerd in een digitale leesproef, wat prima werkt. Telefonistes waren aardig en kundig! Enveloppen werden al eerder verstuurd wat erg handig is in de voorbereiding. Uiteindelijke kaartjes waren ook netjes in huis 1 dag na het doorgeven van de geboortedatum. Enige dat een beetje tegenviel was de keuze voor sluitzegels, die vond ik vrij beperkt.

30-09-2018 - 01:02:29

Geweldig!! Goede service en snelle afhandeling.

29-09-2018 - 17:06:39

Wij zijn ontzettend goed, fijn en snel geholpen met het geboortekaartje van onze dochter. Ik raad jullie bij iedereen aan, super service! En ook erg overzichtelijk en duidelijk.

29-09-2018 - 16:52:48

De keuze in kaartjes was enorm. De reactietijd was ook snel. Het was prettig dat je een proefafdruk kon krijgen iedere keer dat je een aanpassing deed. Uiteindelijk krijgen ze echter maar 3 sterren omdat ik niet altijd een bevestiging kreeg dat er een nieuwe proefafdruk klaar stond, hierdoor hebben we uiteindelijk de kaartjes laat verzonden. Ook is de controle op de kaartjes slecht. We hebben de naam van onze dochter doorgegeven maar die werd maar op 1 van de 2 plekken aangepast. Gelukkig hadden we dit zelf op tijd opgemerkt. Wel is onze meid op 2 verschillende tijden geboren omdat op 1 van de 2 plekken de tijd van de modelkaart niet is aangepast. Beetje slordig, want dit is wel zo verzonden.

29-09-2018 - 12:50:48

Snelle goede service!

27-09-2018 - 19:53:09

Voor de 2e keer hier geboortekaartjes besteld. Het zijn mooie en betaalbare kaartjes. De 2e keer waren echter kaartjes, die we zelf nog in elkaar moesten zetten met touwtjes en stukjes op plakken met dubbelzijdige stickers. Dit was niet vermeld op de site. Wellicht hadden we dan voor een ander kaartje gekozen.
Contact per mail met klantenservice is prima.

27-09-2018 - 19:29:38

Ik ben super tevreden. Alles snel geleverd en aangepast zoals wij graag wilden. Geen klachten

27-09-2018 - 19:19:04

Goede, snelle service en mooie kwaliteit kaartjes!

25-09-2018 - 13:46:22

Perfect gegaan. Snelle service bij de geboorte om de laatste gegevens toe te voegen.

25-09-2018 - 11:27:24

Super snelle service, snel in huis en aangezien ik kaartjes had gekozen zonder envelop ( was ik mezelf niet van bewust ) konden er op tijd ook nog extra enveloppen worden verzonden! Super blij mee!

25-09-2018 - 08:59:01

Duiidelijke site. Mooie kaarten. Snelle verzending.

24-09-2018 - 20:04:44

Wat een prachtige trouwkaarten zijn het geworden. Als er iets verbeterd moet worden zou het voor mij fijn zijn als het programma om de lay-out aan te passen, uitgebreider wordt gemaakt, maar dat geldt misschien niet voor iedereen. Als ik mailde met aanpassingen werd dat heel snel opgepakt en ook telefonisch ben ik steeds fijn geholpen. Heel erg bedankt!