Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

02-09-2022 - 08:45:28

Mooie kaartjes, verzorgt gedrukt. Snel geleverd.
Een opmerking, bij het bestellen van de proefdruk werd de code voor gratis opzenden niet geaccepteerd.

01-09-2022 - 18:55:14

Netjes afgekeverd in vetvrij papier.
De attentie was erg leuk.
Ril en snedes waren netjes.

27-08-2022 - 18:07:23

Mooie kaartjes, vlot geleverd

26-08-2022 - 18:01:08

Veel enveloppen waren beschadigd. Hierdoor hebben een aantal kaarten ook schade opgelopen.

26-08-2022 - 17:28:26

Super service dat spoedig de juiste enveloppen werden toegestuurd aangezien ik eerder de verkeerde had ontvangen. De editor om de kaartjes te ontwerpen zou gebruiksvriendelijker kunnen. Sommige zaken zijn lastig aan te passen.

25-08-2022 - 18:52:25

Zowel het aantal strikjes als het aantal stickers was niet in de juiste hoeveelheid geleverd. Dat is jammer, zeker gezien de premium prijs van de kaartjes. Wel goed opgelost dmv snel na-zenden.

25-08-2022 - 18:03:54

Waardeloze klachten afhandeling/ service.

Flinke bestelling gedaan, fout op het geboortekaartje, waardeloze klachten afhandeling, niet goed geholpen!
1 ster is nog te veel.

25-08-2022 - 17:51:42

Veel keuze. Mooi assortiment. Echte top kwaliteit kaarten. Goede service. Indien nodig helpen ook goed mee bij vragen reserveringen etc. Als iets niet op site lukt, lukt het misschien wel via contact met ze gehad te hebben dat zij het aan kunnen passen. Snelle service. Fijn dat enveloppen al vooraf kunnen.

25-08-2022 - 12:04:37

We zijn eigenlijk ontevreden. Het kaartje dat we uitgekozen hadden en de proefdrukken waren we heel blij mee. Van alle versies van het kaartje (dag-gasten, ceremonie-gasten en de feest-gasten hebben allemaal een ander kaartje) waren we erg tevreden met de proefdruk en dus hebben we ze besteld. Echter bleken de echte kaartjes hele andere kleuren te hebben! alle kleuren zijn een heel stuk donkerder dan de proefdukken geworden, terwijl we hier niks aan veranderd hebben. de tekst in de proefdruk was bijvoorbeeld mooi donkergroen, maar in het uiteindelijke kaartje was het helemaal zwart geworden. Ook de bloemen en bladeren op de voorkant hadden in de proefdruk veel meer kleur schakeringen en lichter van kleur. Op de uiteindelijke kaarten waren de bladeren veel donkerder. We waren hierover best teleurgesteld, maar omdat er tijdsdruk achter zit hebben we toch besloten de kaartjes op de bus te doen. Het is net of de proefdrukken en de uiteindelijke kaarten door 2 verschillende drukkerijen gedaan zijn. Dan gaat het idee van de proefdruk een beetje zijn doel voorbij.

23-08-2022 - 20:02:23

Hele mooie kaart kunnen vinden en kunnen bewerken.Helemaal zoals ik het wilde hebben eingelijk mooier als dan ik had gedacht.Super en de in elkaar service top gedaan heel mooi.

23-08-2022 - 16:26:15

Goede, snelle service met een mooi resultaat!

22-08-2022 - 16:24:41

Mooie kaartjes, we kregen leuke reacties. Snel geleverd.

22-08-2022 - 07:58:12

Super snelle en goeie levering.
Kaartjes waren precies zoals we in gedachten hadden.

22-08-2022 - 02:01:00

Wij hadden een foutje gemaakt met een tekst op ons geboortekaartje. Wij kregen heel fijn een mail met 2 opties of we het wilden veranderen. Ondanks dat je het dan zelf maakt en alles online doet toch nog persoonlijk contact! Erg fijn en ontzettend dankbaar dat er toch nog even naar wordt gekeken en gecontroleerd.

19-08-2022 - 18:25:08

Veel keus in kaartjes en snelle reactie van de klantenservice. Ik heb meerdere keren moeten bellen of mailen met een vraag of aanpassing en werd altijd vriendelijk geholpen! Wel vind ik dat de gebruiksvriendelijkheid van de website nog verbeterd kan worden.

15-08-2022 - 14:33:00

Snelle levering en echt heel erg mooi. Heel erg bedankt. Was beter dan we hadden verwacht. De kaarten zullen ons hopelijk een hele mooie dag laten beleven. Nog maals heel erg bedankt. Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere mensen. Vriendelijke Groetjes uit Sappemeer het mooie noorden van het land

15-08-2022 - 08:40:48

Goede klantenservice, snelle levering en mooie kwaliteit kaartjes.

13-08-2022 - 15:00:32

Erg Leuk assortiment kaarten, aanpassen ging vrij eenvoudig.

12-08-2022 - 18:43:36

Makkelijke site. Super snel geleverd!

12-08-2022 - 14:04:54

Snelle service en supermakkelijk dat je alles kunt laten adresseren.

12-08-2022 - 12:52:54

Tot 3 keer ging de proefdruk niet goed. Daarna, toen ons dochtertje geboren was, heb ik gemaild, maar er kwam alleen antwoord op mijn vraag. Het was leuk geweest als er ook een felicitatie was geweest. Kleine moeite, maar doet wel veel voor de klantenbinding!

11-08-2022 - 20:29:32

Zeer tevreden. Goede kwaliteit. Mooie prints en snelle service en bezorging. Ik raad het aan!

11-08-2022 - 20:28:02

We konden via de website alles gemakkelijk vinden en goed invullen. De prijzen waren duidelijk en alles kon zo geregeld worden. Wij waren verbaast over hoe snel de proefdruk bij ons was en ook hoe snel de kaartjes ter plaatse waren. Super fijn!

10-08-2022 - 16:15:52

Snelle levering. Je kaartje kan je handig opslaan en bewerken met je eigen account. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het bewerken van je kaartje.

08-08-2022 - 18:21:38

Super snelle levering en onwijs blij met de geboortekaartjes. Dit is zeker een aanrader voor familie/vrienden en wie weet ooit voor een volgende kindje

08-08-2022 - 17:57:27

Goede en snelle service en de geboortekaartjes zijn perfect!

08-08-2022 - 16:32:29

Alles wat helemaal top!
Als enige zou ik als tip willen meegeven om rsvp kaarten in jullie assortiment te doen :)

Had graag alles in 1 koop gedaan.

31-07-2022 - 21:11:16

Snelle en goede service!

30-07-2022 - 19:34:47

Handige tool om het ontwerp aan te passen, geheel naar eigen wens. Snelle levering, top kwaliteit.

30-07-2022 - 17:56:20

Geen kaarten ontvangen hoop problemen met DHL en nog steeds geen geld terug gekregen is nog thans beloofd maar vanaf dan niks reactie meer gehad vertrouwen is weg,Helaas een probleem met DHL verzending naar Belgie.
DHL gaf aan het pakket te hebben afgegeven en de klant geeft aan niets te hebben ontvangen.
Probleem uitgezocht en opgelost naar de wensen van de klant.