Om je beter van dienst te zijn maakt Kerstkaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen
Al 20 jaar nr. 1

grootste aanbieder kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten: voor een professionele en persoonlijke kerstgroet

Een kerstgroet is een van de mooiste manieren om van je te laten horen. Het laat een wat persoonlijker kant van je bedrijf zien. Verder is het ook gewoon een handige manier om een beetje in the picture te blijven bij je zakenrelaties en klanten. Tijdens de feestdagen ligt het werk toch vaak stil. Een kaartje is een simpel gebaar waardoor je elkaar niet uit het oog verliest. Een kerstgroet kan tevens een mooi moment zijn om nog even te bedanken voor de prettige samenwerking afgelopen jaar. Je kerstkaart functioneert dan meteen als bedankkaartje.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • van
 • Zakelijk
 • Bestel gerust, alle kaarten zijn op voorraad
  Vragen? Bel of e-mail ons, wij zitten voor u klaar
 • Moderne kalender grijs
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • van

Kerstgeschenken

De leukste persoonlijke Sinterklaasproducten

Zakelijke kerstkaarten in diverse stijlen

Kerstkaarten.nl drukt de kaarten die ieder jaar weer met plezier verstuurd en ontvangen worden. Speciaal voor zakelijke kerstpost is er een ruim assortiment aan kerstkaarten. Deze zijn geschikt om te sturen naar personeel, collega's, klanten of zakenrelaties. De kaarten hebben heel verschillende stijlen van retro tot stijlvol zakelijk met heldere kleuren en een duidelijke boodschap. Ook zijn er diverse kleurvariaties mogelijk zodat de kleuren exact passen bij de huisstijl van je bedrijf. Zo past een kaart helemaal bij jou en weet iemand die de kaart uit de envelop haalt meteen al van wie de kaart is.

Personaliseer je zakelijke kerstkaart

Je kunt een kaart nog verder herkenbaar maken voor jouw bedrijf. Jouw logo wordt in diverse kaarten op een mooie manier in het ontwerp van de kaart verwerkt. Zo valt je bedrijfslogo op en past tegelijkertijd helemaal bij de kerstsferen. Naast je logo kun je soms ook zelf een foto in het ontwerp plaatsen. Misschien is de voorkant van jullie kantoor wel heel herkenbaar voor klanten of jullie bestelbusje. Het is leuk als je met een foto een herkenbaar detail van jullie bedrijf in een zakelijke kerstkaart kunt gebruiken.

Een originele kerstwens

Er zijn diverse mogelijkheden om een originele zakelijke kerstkaart te versturen, een kaart met tientallen kerstwensen ineen bijvoorbeeld. Resultaatgericht, daadkracht, succes: het zijn de kreten die je vindt op de kaart met zakelijke nieuwjaarswensen. Het zijn wensen die je graag de ander toewenst in het werk. Maar het zijn ook de begrippen waar je als bedrijf voor wilt staan, ook in het nieuwe jaar. Jouw kaart is een wens en een garantie van jullie werkwijze voor het komende jaar. Een ander handig cadeautje en een mooie kerstgroet in een, zijn de kalenderkaarten. Hierbij kan de kaart eenvoudig op een bureau rechtop blijft staan. Zo geef je iedereen een helder overzicht van het komende jaar. Het is mogelijk je logo op de kalenderkaart te drukken. Zo is in een oogopslag je bedrijf en het nieuwe jaar te zien.

Kerstkaarten voor elke branche of beroepsgroep

Verder zijn er kerstkaarten die passen bij een bepaalde bedrijfstak. Een bureaudesk of juist een bouwplaats (samen bouwen we verder in het nieuwe jaar!) past helemaal de sfeer en uitstraling van jouw bedrijf en waar jullie voor staan. Op de site van kerstkaarten.nl kun je per branche zoeken naar de kaart die bij jouw bedrijf of organisatie past. Dit kan van de advocatuur tot hovenier of de ICT zijn. Door de diversiteit in ontwerpen is er voor elk bedrijf wel wat te vinden in het assortiment.

Zakelijke kerstkaarten bij kerstkaarten.nl: ruime keuze, eenvoudig te bestellen

De kaarten worden op kwalitatief hoogstaande wijze afgedrukt, op karton van kwaliteit. Je kunt je bestelling via kerstkaarten.nl heel eenvoudig regelen. Je kiest een kaart uit die bij jouw bedrijf of organisatie past. Je kunt hierbij de tekst invoeren en eventueel je logo. In het online bestelsysteem bestel je zo snel en gemakkelijk. Je kunt hierbij je kaart aanpassen zoveel als nodig is. Is je kaart helemaal naar tevredenheid, dan bevestig je de bestelling. Je krijgt dan een leesproef toegestuurd per mail om dubbel te checken dat er geen fouten zijn gemaakt. Hierna worden de kaarten gedrukt en zijn ze klaar om verstuurd te worden.