Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

01-05-2011 - 11:20:38

Ik ben uiterst tevreden over de service, de kaarten en de druk.

01-05-2011 - 11:01:41

de kaartjes waren goed op tijd, alleen jammer dat we de lintjes zelf moesten knopen.verder geen klachten

01-05-2011 - 09:42:32

Het bestelproces is duidelijk en transparant, het verliep vloeiend. Het was alleen erg jammer dat onze kaarten niet voorradig waren, waardoor we uiteindelijk lang (ruim 2 weken) op onze kaarten hebben gewacht.

01-05-2011 - 09:19:26

Super snelle, professionele en uiterst correcte service! Ons 5,5 week te vroeg geboren zoontje had toch nog in 2 werkdagen zijn super coole geboortekaartje. Dank namens ons drietjes!

01-05-2011 - 00:34:48

Topservice. Op het laatste moment, naast het doorgeven van de geboortenaam en datum, nog een wijziging in de opmaak van het kaartje doorgegeven. Een paar minuten stond het op de site en kon ik dit bevestigen. De volgende dag lagen de kaarten op de mat.
Zo hoort het. Top.

30-04-2011 - 21:39:46

We zijn tevreden, Alleen de beloofde zegels 4 dagen later leveren heeft niet zo veel zin...

30-04-2011 - 19:22:12

Snelle service, prettig geholpen!

30-04-2011 - 16:21:34

zorg alleen dat je ver van tevoren een proefdruk hebt gedaan,anders duurt het erg lang!

30-04-2011 - 15:17:17

Alles is netjes geregeld en alles mooi en goed ontvangen. Super

30-04-2011 - 15:16:18

Ik miste een pagina waar ik zelf het kaartje kon 'opmaken' met mijn teksten, teksthoogtes etc. Het contact verliep prima, maar een aantal wijzigingen had ik volgens mij makkelijk zelf kunnen doen, dit scheelt jullie ook een hoop werk.
Service was verder helemaal goed.

29-04-2011 - 19:14:16

Onze kaarten zagen er netjes uit. Onze familieleden vonden onze kaart zelfs chique.

29-04-2011 - 17:41:02

Wij zijn tevreden over de website. Er werd snel op de mail gereageerd en aangepast wat we op ons kaartje wilde hebben. De bezorging is goed gegaan.
Op de site zelf zou het fijn zijn dat er op je persoonlijke site ook evt. de tekst word aangepast die je aangepast hebt. Via de mail krijg je de goede tekst toe gestuurd.

29-04-2011 - 15:46:06

er wordt zeer snel gewerkt, binnen één dag waren wijzigingen in de leesproef verwerkt, en binnen twee dagen hadden we de kaarten gedrukt en al in huis

29-04-2011 - 11:21:42

Snel en goed gehandeld toen bleek dat wijzigingen niet waren verwerkt in de tekst. Daardoor kaartjes toch op tijd.

29-04-2011 - 11:21:29

Prima webshop. Alles is helder en zo niet, kun je mailen en ballen en krijg je snel antwoord.

29-04-2011 - 10:20:15

het is een overzichtelijke website en je wordt ook telefonisch goed geholpen

29-04-2011 - 09:01:54

de service om de tekst op de kaart nog een paar keer aan te passen was super: dit werd iedere keer zeer snel en nauwkeurig gedaan. enige minpuntje van de site was dat het leek alsof we lettertype e.d. konden kiezen, terwijl dit niet het geval was bij onze kaart.

29-04-2011 - 08:12:39

Snelle afhandeling en goed antwoord op de vragen die we hadden.

29-04-2011 - 07:47:07

De webshop is niet altijd even handig in gebruik. Als je een kaart hebt bekeken en dan op vorige klikt (knop van de browser gebruikt) dan kom je niet terug in het thema dat je had geselecteert maar op de home-pagina. Het is dus niet makkelijk om kaarten te browsen.
Ik vond het ook erg jammer dat de proefdruk helemaal geen proefdruk was maar gewoon twee A4tjes in een voorbeeldkaart. Dus nog steeds geen voorbeeld van hoe de kaart er echt uit komt te zien.
De service was wel prima, nadat er een fout in de kaart was geslopen die niet in de leesproef zat binnen een paar dagen nieuwe kaarten ontvangen. Beetje jammer dat we de fout pas laat hebben opgemerkt en alle oude kaarten al in de enveloppen zaten die al waren dichtgeplakt en we geen nieuwe enveloppen ontvingen. Maar uiteindelijk toch allemaal goed gekomen en nette kaarten verstuurd.

29-04-2011 - 07:29:17

Kaartjes waren goed te vinden. Het zou fijner zijn als je meteen op het kaartje je tekst kunt uitproberen, dus een applicatie waarop je het gekozen kaartje ziet en daar je teksten op kunt plaatsen. Dan heb je meer beeld van het kaartje en hoef je niet steeds op proefdrukken te wachten.

28-04-2011 - 23:42:22

zeer tevreden, mooie kaarten!

28-04-2011 - 23:36:19

In eerste instantie kregen wij verkeerde kaarten opgestuurd. Maar na op te bellen werd dit snel, goed en netjes opgelost.

28-04-2011 - 13:17:51

makkelijk, eenvoudig en overzichtelijk en up to date

28-04-2011 - 08:35:25

De webshop is overzichtelijk, geeft duidelijk aan wat de kosten zijn en heeft een grote collectie kaarten om uit te kiezen. Fijn dat je ook modelkaarten kunt aanvragen zodat je het nog in het echt kunt zien. Ook de juiste gegevens doorgeven gaat makkelijk. Super bedankt voor deze goede service!!!

27-04-2011 - 21:56:01

Groot assortiment en goede service. Overzichtelijke site en makkelijk om mee te werken. Opvallend snelle reacties bij tekst verbeteringen.
Als we nog eens kaarten nodig hebben voor een gelegenheid dan komen we zeker terug.

27-04-2011 - 21:13:53

Zeer tevreden!. Duidelijk en heel overzichtelijk.

27-04-2011 - 12:46:51

wij zijn zeer te spreken over de geboorte kaartjes van La Carte. wij hebben de geboorte kaartjes van zowel onze ochter als zoon besteld via La Carte internet. en we zijn bijde keeren goed te word gestaan en de kaartjes zijn bije keeren in goede oorde verstuur/ontvangen. ip heb ik geen opmerkingen over zaken die wij veraner zouden willen zien!

dus ons oordeel zeer positief.

27-04-2011 - 12:05:35

Prima service. Overzichtelijke site en goede service. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Wanneer ik aanpassingen wilde in de leesproef werd er altijd zeer adequaat gereageerd. Wij zijn zeer tevreden.

27-04-2011 - 11:23:07

Hartstikke vriendelijk geholpen (en we hadden veel kleurwisselingen, maar bleven altijd vriendelijk). Enveloppen waren snel in huis, evenals de kaartjes na de geboorte. Het babyboek is leuk, maar voor de prijs had ik iets meer verwacht. Maar desondanks een leuke herinnering.

26-04-2011 - 22:30:07

De site is overzichtelijk, ik heb snel mijn keus kunnen maken. Wat ik jammer vind, is dat je pas een leesproef krijgt wanneer je een bestelling plaatst. Op die manier kun je dus niet echt meer kiezen, dan zit je er al aan vast. Wat ik jammer vind is dat de tekst die ik ingezonden heb, niet op spelfouten is gecontroleerd, waardoor er in het uiteindelijke kaartje spelfouten zaten. Natuurlijk had ik dit zelf moeten zien in de leesproeven die me gestuurd zijn, maar ik heb er duidelijk overheen gelezen. Blijkbaar heb ik op andere dingen gelet, zoals de manier waarop de tekst verdeeld was en of de naam, datum en gewicht correct waren, waardoor ik over de spelfouten heen gelezen heb. Dit is de reden waarom ik mijn beoordeling op middelmatig zet.