Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

21-06-2012 - 14:55:38

snelle service en goede kwaliteit!

20-06-2012 - 21:25:51

snel en duidelijk werk. Ik miste alleen een indicatie hoe lang het drukken van de kaarten ongeveer zou duren op het moment de bestelling geplaatst werd. Ik had geen idee of dit 4 weken of 4 dagen ongeveer zou duren. uiteindelijk viel dit mee.

20-06-2012 - 07:33:11

De kaartjes waren best prijzig en we moesten ze ook nog zelf in elkaar zetten. Service was erg goed!!

19-06-2012 - 22:43:29

Leesproeven werden zeer snel aangepast, maakt niet uit hoevaak. Na geboorte vlot de kaarten binnen. Enveloppen eerder ontvangen, prima!
Vebetering: op de leesproef konden we niet zien dat de tekstgrotte vrij groot was, op kaartjes zelf viel het ons wat groot uit, kaart goed vol bedrukt. Hierbij was mening van de medewerker wel prettig geweest (als tip naar klant toe).

19-06-2012 - 17:15:51

Levering etc perfect, alleen hadden wel van te voren mogen vertellen dat we de kaartjes zelf inelkaar moesten zetten, dat is iets waar je dan echt niet op zit te wachten. We hadden dan een ander kaartje uitgezocht.

19-06-2012 - 17:11:56

Ik ben erg tevreden met hoe de bestelling is afgehandeld, erg prettig ook om een paar preofkaartjes te krijgen en dan via de mail hoe het er uit komt te zien top!

19-06-2012 - 14:13:07

Snelle, persoonlijke en correcte feedback bij problemen en vragen. Ook in de avonduren is een kundige medewerker goed te bereiken.
Een beschrijving hoe ingewikkeld en tijdintensief het samenbouwen van bepaalde kaarten is, zou handig zijn.

19-06-2012 - 14:12:46

Prima service, onbeperkt het kaartje aanpassen en snel geleverd

19-06-2012 - 09:32:49

Zeer tevreden over zowel de site als het persoonlijk contact. Alles ging soepel en snel

19-06-2012 - 09:01:06

Ik heb uitstekende ervaring met dit bedrijf. De kaarten die verzonden waren waren in eerste instantie niet helemaal naar tevredenheid. Na een telefoontje is dat op een buitengewoon prettige en professioonele wijze opgelost, twee dagen later waren de nieuwe kaarten al weer binnen. Perfekt, kan niet anders zeggen!!

19-06-2012 - 07:23:19

Zeer tevreden. Snelle levering. Zeker een aanrader.

19-06-2012 - 03:46:21

Een duidelijke en overzichtelijke site, en een vriendelijke en snelle afhandeling van onze vragen en uiteindelijke bestelling! Zeker de moeite waard voor positieve mond op mond reclame!

18-06-2012 - 22:31:46

zeer correcte service, dank.

18-06-2012 - 21:33:08

Super snel en goede service! Helemaal tevreden met ons mooie geboortekaartje!

18-06-2012 - 19:54:34

Snelle levering, vriendelijke medewerkers, alleen jammer dat je (gezien de prijs) toch nog zoveel zelf in elkaar moet zetten...

18-06-2012 - 18:23:52

een geweldige site. als je iets veranderd wil hebben is dit geen probleem. gaat heel makkelijk. als ie geboren is dan hoeft je maar te bellen en t is geregeld. wij zijn erg tevrede. ik zou zo geen verbetering kunnen bedenken.

18-06-2012 - 16:16:11

Wij vinden de service van La Carte internet heel goed. Alles werd vlot afgehandeld en de kaarten waren de volgende dag al binnen.

18-06-2012 - 11:05:05

Prima service. Afspraken worden nagekomen. Plezierig contact.

18-06-2012 - 10:42:50

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en de geleverde service. Wat ik heb gemist in de correspondentie mbt de drukproef, is dat dat onpersoonlijk verloopt. Ik vind het prettiger om met mijn naam te worden aangesproken. Maar dat is slechts een klein minpuntje. Verder een snelle levering. Helemaal goed.

18-06-2012 - 08:59:30

Supersnelle afhandeling en goede service van meedenkende medewerkers!

18-06-2012 - 07:52:45

Bestelling is netjes afgehandeld en goed ontvangen. Elke aanpassing in de drukproef is steeds netjes en snel verwerkt.
Het enige wat even langer duurde was het toesturen van de echte drukproef op kaart. Na betaling bleef het in jullie systeem staan als nog niet betaald maar dit is na een telefoontje van mij direct opgepakt en snel geregeld.

17-06-2012 - 22:36:06

Prima service. Elke wijziging werd direct op correcte wijze aangepast. Bedrijf neemt direct telefonisch contact op bij vragen/ opmerkingen waardoor de wensen van de klant goed doorgevoerd kunnen worden. Bij ons ging er wat mis met de levering van de en enveloppen. Lacarteinternet pikte dit snel op em zorgde dat alles binnen een dag weer opgelost was. Jammer dat een nabestelling van een klein aantal kaarten niet mogelijk is... Tenminste dat de drukkingen hiervan zo hoog zijn.

17-06-2012 - 21:42:27

We hebben een zeer goede ervaring gehad bij onze bestelling. Aanpassingen werden zeer snel gemaakt. Levering en eindresultaat helemaal naar wens! Top ervaring gehad.

17-06-2012 - 18:37:17

Ik vind het een goede winkel en de kaartjes heb je al vrij snel. Ik vind het ook goed dat jullie de klanten op de hoogte houden via de email. Ik vind alleen een verbeterpunt als de mensen veel kaartjes bestellen waarom kunnen jullie dan niet gratis postzegels erbij doen.

17-06-2012 - 15:34:12

Door onze veranderende mening hebben wij flixibiliteit gevraagd aand La Carte. Die hebben we gekregen! Snelle service, heel acuraat. Bij een volgende gelegenheid denken we zeker eerst aan La Carte.

17-06-2012 - 15:14:38

Geen enkele opmerking...
Bestellen ging makkelijk, aanpassing werd direct doorgevoerd. Enveloppen kwamen binnen 2dgn.
Laatste gegevens doorgeven ging makkelijk. Kaartjes snel bezorgd en zagen er super uit!

17-06-2012 - 14:53:59

Jammer dat jullie zaterdags gesloten zijn onze dochter is op vrijdag geboren en hebben pas dinsdag de kaarten kunnen versturen....voor de rest was alles goed.

17-06-2012 - 12:44:32

Alles prima op tijd en volgens afspraak verlopen. Ben heel tevreden.

17-06-2012 - 10:37:09

alles was snel geregeld helemaal top

17-06-2012 - 09:47:51

Uitstekende service. Heb een paar keer een wijziging doorgemaild, en het was binnen een paar tellen geregeld. Super gewoon. Gr. Fam van bussel.