Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

15-12-2012 - 17:57:27

prima service, snelle handeling! wel helaas de kaarten laat ontvangen, wellicht had te maken met de bezorgservice!

15-12-2012 - 10:32:30

Ik ben zeer tevreden. De gewenste aanpassingen zijn met veel geduld en zorgvuldigheid uitgevoerd. Het eindresultaat is super!

15-12-2012 - 09:56:17

Alles is goed en vlot verlopen.

12-12-2012 - 22:06:43

Nogal problematisch om extra kaarten te bestellen. Werden vervolgens niet meegeleverd. Opnieuw besteld moesten we €35 betalen aan drukkosten. Terwijl we dit al voor het drukken hadden aangegeven. We hebben uiteindelijk dit ook niet hoeven te betalen. Jammer dat het zo liep uiteindelijk de extra kaartjes wel gehad maar niet in elkaar gezet. Wel tevreden over de afhandeling.

12-12-2012 - 17:18:42

Zeer snelle en goede service. Heel erg tevreden!

12-12-2012 - 14:50:50

alles erg goed geregeld!

12-12-2012 - 10:00:50

Ik vind het een fijn bedrijf om mee samen te werken. Snelle reacties op aanpassingen van de leesproef en ook snel contact wanneer de kaartjes besteld kunnen worden. En een snelle afhandeling en het nakomen van de afspraken. Een verbeterpunt zou zijn, dat de kaartjes op de website aangepast kunnen worden, bij aanpassingen van de leesproef. Nu moet dit via de e-mail en kan dit na de eerste leesdruk niet meer door mijzelf aangepast worden op de website.

12-12-2012 - 07:27:38

Bij la Carte, hebben we ervaren als een correcte afhandeling, snelle levering, telefonisch wijzigingen doorgeven werkte zeer goed. Communicatie verloopt zeer goed.Al met al zijn wij super te vreden.
Enige verbeterpuntje: mogelijkheid om te kiezen uit meer lettertypes, al dan niet cursief of vet.

12-12-2012 - 01:31:42

Ik was wel tevreden over de snelle service en de kwaliteit van de kaartjes en de envoloppen.
We waren alleen zeer ontevreden over een bepaald punt en dat was dat we hadden gevraagd om de proefdruk naar ons mail adres te sturen en de envoloppen naar het huisadres dit omdat wij niet op dat adres aanwezig zijn dus dat was bekend. Dit is zelfs nog bevestigd via mail contact en alles was geregeld maar op de dag dat de envoloppen werden ontvangen zat er toch nog een proefdruk bij en heeft degene die voor ons de post opende het dus gezien voordat ons kindje was geboren en dat vonden wij zeer spijtig !! Dus ik hoop voor andere dat dit nooit gebeurd.

11-12-2012 - 20:28:08

Erg mooie kaarten, aardig en erg behulpzaam personeel. Alleen had ik moeite, nadat Cas was geboren en alle gegevens telefonisch had doorgegeven, de status op mijn site af te ronden. Nadat ik weer telefonisch contact had opgenomen, bleek dat ik toch alles goed had doorlopen.

11-12-2012 - 20:18:39

We zijn zeer tevreden hoe we zijn geholpen,proefdruk snel binnen,wijzigingen werden snel gedaan en de kaarten snel in huis.echt super service!

11-12-2012 - 19:56:59

Goede service. Snelle behandeling van wijzigingen en supersnelle bezorging. Helemaal top!

11-12-2012 - 18:46:02

Wij zijn echt super tevreden mooie kaart en goede service!

11-12-2012 - 18:12:32

Duidelijke uitleg op de website over hoe en wat, snelle levering van de kaarten en een goede service.

11-12-2012 - 17:35:58

Goeie overzichtelijke website, duidelijke informatie. Snelle service, als je vragen hebt of wijzigingen krijg je de dag erna al een nieuwe leesproef.

11-12-2012 - 17:34:06

Omdat onze dochter zich wat sneller aandiende dan verwacht, hebben wij op de laatste minuut de geboortekaartjes moeten bestellen. Via email kregen wij, vaak zelf 's avonds, direct een reactie. Uiteindelijk heeft het slechts van bestellen en het krijgen van de leesproef slechts 5 dagen geduurd voordat we de definitieve kaartjes in huis hadden. Dankjewel daarvoor!

11-12-2012 - 17:04:58

Ik ben ontzettend tevreden en blij met de afhandeling en het eindresultaat van het geboortekaartje dat ik heb besteld. De bestel wijze is eenvoudig, de aanpassingen werden snel en correct uitgevoerd en de communicatie was prima. Kortom ik ben een tevreden klant.

11-12-2012 - 11:27:32

Iedere keer als er wijzigingen in de tekst en/of opmaak doorgegeven werden, werden die niet goed gedaan. Heel wat heen een weer gemaild.,Wij proberen uw wensen voor de opmaak zo nauwkeurig mogelijk te verwerken.
U kunt de opmaak zovaak wisselen als u wilt, hieraan zijn geen kosten verbonden

10-12-2012 - 23:05:35

Binnen een paar dagen binnen helemaal super!!
En ziet er nog goed ook dus wat wil jenog meer!!
Aanrader..

10-12-2012 - 20:03:04

Alles volledig in orde en zeer goed opgevolgd geweest. Bedankt !

10-12-2012 - 17:48:53

De service was zeer goed, als ik iets wilde laten veranderen was het binnen 24 uur geregeld! Na het definitieve akkoord en de betaling kreeg ik een bevestiging op welke tijd de kaarten bezorgd werden, en dit klopte precies!

10-12-2012 - 16:27:19

Hallo, wederom mooi kaartje geworden :-)
Tevreden.
Aantal leesproef-en gelukkig ook aanzienlijk minder dan de vorige keer. Dus complimenten!
Bellen werkte met name effectief maar prima :-)

10-12-2012 - 16:15:26

Alles zag er Goed uit en super dat er meer enveloppen werden verstuurd voor schrijffouten. Het duurde alleen wel lang voordat wij de kaarten hadden dit i.v.m. Het weekend ertussen.

10-12-2012 - 14:24:21

Prettige manier van bestellen en zeer vriendelijke en snel acterende medewerkers!

10-12-2012 - 11:51:15

Snelle afhandeling, ook nadat we de leesproef wilden aanpassen. Kaartjes en enveloppen waren netjes gedrukt en verpakt.
goede ervaring, en makkelijk.

09-12-2012 - 21:18:23

Super snel en vriendelijke én professionele hulp!

09-12-2012 - 14:17:23

Prima! Alles op tijd en naar wens!

09-12-2012 - 11:29:31

Het maken van een kaartje is redelijk simpel. Jammer vind ik wel dat je niet de mogelijkheid heb om voor beide kanten een ander lettertype te kiezen.
Achteraf ontdekten we dat we ons huisadres waren vergeten te vermelden. Toch wel belangrijk. Willicht dat er hulpvragen bij het concept kunnen komen met suggesties.
De kaartjes zelf werden heel keurig afgeleverd. Prima!
Na deze ervaring is de kans groot dat we weer bij La Carte terugkomen.

09-12-2012 - 10:44:30

Super snel!! Wijzigingen in de leesproef worden super snel aangepast en verstuurd. De definitieve kaartjes waren iets meer dan 24 uur na de gevoorte van onze zoon binnen. Dinsdag ochtend is hij geboren, donderdag hadden de mensen ons kaartje al in de brievenbus liggen.

09-12-2012 - 10:40:24

Snelle service en super kaarten