Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

16-03-2013 - 18:11:34

Super snelle levering. Prima kwaliteit prijs vethouding

16-03-2013 - 17:22:20

Overzichtelijke website, veel mogelijkheden, goede en snelle communicatie,
De bestelling is vlot afgehandeld en het resultaat is boven verwachting. (zeer mooie enveloppen en sluitzegels, positieve verassing).
Duidelijkheid welke enveloppen er bij geleverd wordt en de sluitzegels, dit was voor ons een verassing omdat we van te voren niet wisten hoe die eruitzagen, we dachten dat de enveloppen blanco waren, dus voor de volgende keer zal het fijn zijn dat ook de enveloppen en de sluitzegels te zien zijn.

16-03-2013 - 14:25:15

Super! Service was hartstikke snel, zowel bij de proefdruk als bij de verzending van de kaartjes etc.

15-03-2013 - 22:42:28

Prima service, telkens als we om een aanpassing in de leesproef vroegen werd dat (bijna) onmiddellijk gedaan. Zeer snel stond het ook op ons profiel. Ook telefonisch werden we goed geholpen. Uitstekend dus!

15-03-2013 - 21:43:48

Snelle reactie via telefoon en e-mail, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

15-03-2013 - 21:28:22

Super service! We waren een beetje bang om via internet kaartjes te bestellen omdat t zo vaak fout gaat. Maar hier een hele goede ervaring mee!!!!!

15-03-2013 - 20:23:42

Helemaal top. Elke vraag werd vriendelijk en geduldig beantwoord en er werd volop meegedacht wat heeft geleid tot een resultaat waar we nog steeds ondersteboven van zijn.

14-03-2013 - 20:03:06

Erg tevreden over uw bedrijf. We hadden wat vragen en deze werden zowel telefonisch als per mail duidelijk beantwoord.
Mooie kaartjes als resultaat!!

14-03-2013 - 18:16:10

Mooie ontwerpen, goede kwaliteit en goede snelle service bij het ontwerp en levering

14-03-2013 - 15:53:58

Duidelijke website, goede service en snelle levering!

14-03-2013 - 11:59:18

Het zou duidelijker zijn als de mailtjes die ik ontvang, niet met Ilse ondertekend worden als Ilse niet de aangesproken persoon is.
Het zou ook handiger zijn als u vermeldt dat het telefonisch doorgeven van wijzigingen sneller en beter wordt doorgevoerd dan wijzigingen die via de mail worden gevraagd.

14-03-2013 - 09:31:05

Zeer snelle service en goed meedenken.

13-03-2013 - 21:58:35

Duidelijke prettige site om kaarten op uit te zoeken. Ruime sortering kaarten. We hebben zowel onze trouwkaart als de geboortekaartjes van onze kinderenvia La Carte besteld, Alle drie de bestellingen zijn prima verwerkt en de kaarten zijn mooi. Het contact met de telefonische helpdesk was prettig. Het enige min puntje is dat we bij de bestelling van de trouwkaarten ook een offerte hebben gevraagd voor bedankkaartjes, die door La Carte ontworpen zouden kunnen worden. We hebben nooit enige reactie op dit offerte verzoek gehad.

13-03-2013 - 18:33:05

snelle service, duidelijk hoe een kaartje te bestellen en vriendelijkeklantenservice

13-03-2013 - 12:28:08

Geboortekaartjes bestellen via internet werkt heel snel en goed, zelfs afdrukken in twee talen was geen probleem.
Je kunt ook heel snel verschillende kaartjes zoeken en vergelijken, wat veel makkelijker is dan geblader in van die dikke boeken.

13-03-2013 - 09:53:43

fijn dat we de leesproef zo vaak konden aanpassen.
De kaarten zijn erg mooi, wel jammer dat je de snijranden/ perforatieranden nog iets kon zien.
Daarnaast zou het fijn zijn om een mailtje/bevestiging te krijgen als er akkoord is gegaan en wanneer de kaarten vervolgens verstuurd wordne.

13-03-2013 - 08:19:07

Eerst een tweetal kaartjes als proef (gratis) besteld en toen wij de keuze hadden gemaakt, hebben we de inhoud van de kaart bepaald. Vlot daarop ontvingen wij de enveloppen (kunnen we dus rustig schrijven) en de proefdruk (in PDF). Na een paar kleine aanpassingen (waarna wij steeds weer (vlot) een proefdruk ontvingen) konden we de kaart snel bestellen toen onze dochter geboren was. En inderdaad: de volgende dag keurig in huis! Mooie kaartjes, goede kwaliteit en prima service! Aan anderen aanbevelen? Ja zeker!
Mogelijke verbetervoorstel: een fysieke proefdruk ontvangen om een beter oordeel te kunnen vormen.

13-03-2013 - 02:46:53

Zeer goede service! Bestelling is voor de 2e keer prima afgehandeld, snel en zonder problemen.
Kom hier zeker terug!

12-03-2013 - 18:29:17

Snelle service, prima kaartjes!

12-03-2013 - 18:19:10

Zeer snel via de mail een proefkaart ontvangen met daarbij een goede feedback om de kaart zo mooi mogelijk te maken. Na akkoord op de proefkaart zijn de kaarten zeer snel gedrukt en zelfde dag verstuurd! Binnen 3 a 4 dagen waren mijn trouwkaarten al binnen!!

12-03-2013 - 18:10:10

Snelle en goede service!

12-03-2013 - 18:06:15

snelle service, mooie kaarten!

12-03-2013 - 12:27:12

Zeer tevreden over de snelle aanlevering van geboortekaartjes

12-03-2013 - 10:01:35

Ik ben heel tevreden! Kaartjes zijn gemakkelijk te bestellen, snelle afhandeling en toch ook heel persoonlijk! Zou het zeker weer doen.

12-03-2013 - 09:41:39

Zeer ruime keus in kaarten. Bestelling was eenvoudig. Erg prettig dat er wordt meegedacht over de teksten die op het kaartje worden vermeld . Deze zijn door jullie aangepast, zodat de tekstverloop er beter uitzag(dat is jullie ervaring natuurlijk). Zeer snelle levering.

12-03-2013 - 09:10:39

Graag wil ik laten weten dat de service van la carte tip top in orde is! Maar we hebben echt wel een klacht over de transport dienst. Ons pakje werd gewoon voor de deur gezet terwijl dit voor een bedrag van 150 euro was. Iedereen kon dit meenemen als hij wou want wij wonen in een appartementsblok. Dan heeft de chauffeur van de transportdienst gewoon een willekeurige naam genoteerd van een van de buren die zogezegd had afgetekend. Maar nu per toeval woont die meneer daar al twee maanden niet meer. Dus wisten we dat hij het pakje gewoon had neergezet en was weggereden. Zeer onprofessioneel. Mvg

12-03-2013 - 09:06:45

Wij zijn zeer tevreden over La Carte Internet.
De contacten verliepen erg goed zowel via de mail als telefonisch. Het personeel luistert goed naar je wensen en adviseert ook op de juiste manier... en zeer vriendelijk. Als klant had ik het gevoel dat ik echt welkom ben en dat ze ons erg prettig behandelen. De bestelling is naar alle tevredenheid afgehandeld.. keurig verpakt in postpakket. La Carte Internet is zeker een aanrader voor anderen. Een verdiende 5 sterren!

12-03-2013 - 08:33:52

Heldere site, snelle en duidelijke service, kaartje wordt gemakkelijk naar wens aangepast. Goede ervaring met deze site, volgende keer weer.

11-03-2013 - 22:11:35

Zeer goede opvolging en aanpassing van de leesproef voor onze geboortekaartjes! vlotte en snelle levering, vlot 20 kaarten extra kunnen bestellen en geleverd wat heel fijn is! We zijn tevreden. 4 kaarten waren foutief gedrukt van de 130 kaarten, maar dit is geen drama!

11-03-2013 - 21:42:51

vind de service en snelheid helemaal top! een wijziging is zo gedaan en uitgevoerd en kwaliteit is erg goed! helemaal tevreden