Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

15-08-2013 - 08:18:17

La Carte handelt verzoeken snel af. Maar ondanks onze duidelijke instructies ontvingen wij tot 2x een proefdruk waarbij niet op de instructies gelet was. Lettertype en indeling was totaal anders. Na 1 telefoontje met een andere medewerker van La Carte is dit alsnog goed gekomen. Hierin valt dus zeker iets te verbeteren. Uiteindelijk waren wij zeer tevreden over de bestelde kaart voor onze bruiloft en hebben zeer leuke reacties gehad.

15-08-2013 - 03:40:24

snelle aanpassing van de kaarten, eerder ontvangen van de enveloppen, erg fijn. De verzending mag nog iets sneller.

14-08-2013 - 22:23:05

prima service, nette kwaliteit, voor ons was het alleen onduidelijk dat je wijzinging in de tekst alleen kon doorbellen en niet zelf weer via internet kon wijzigen. Maar dat was meer onze fout.

14-08-2013 - 21:02:39

Snelle service en levering! Bij vragen snel antwoord en leesproef snel online. Top!

14-08-2013 - 17:08:13

Ik ben heel tevreden, fijn ook dat jullie telefonisch zo goed bereikbaar zijn en aanpassingen zo snel kunnen doorvoeren!

14-08-2013 - 15:57:54

heel positief over de mooie leuke kaartjes, alleen jammer dat er af en toe een kaartje tussenzat waar kleine vlekjes op zaten maar voor de rest perfect.

14-08-2013 - 13:48:49

Mooie kaarten, goede service en snelheid, alleen jammer dat je maar 3 proefkaarten mag aanvragen en anders via sms bijbetalen ik vind bijbetalen geen probleem maar zou fijn zijn op rekening of via IDeal.

14-08-2013 - 09:38:34

Ik ben te reden over de service. De kaartjes waren snel ontvangen en zaken er mooi uit.

14-08-2013 - 05:32:40

het kaartje is precies geworden zoals wij wilden

13-08-2013 - 21:36:03

Prima no-nonsense service! Wijzigingen worden vrijwel direct doorgevoerd!

13-08-2013 - 20:51:06

Geweldige service en erg klantvriendelijk.

13-08-2013 - 20:22:28

Snelle service en goede bereikbaarheid.

13-08-2013 - 18:58:30

Super goed!!! Zeer tevreden!

13-08-2013 - 18:26:17

Heel blij met de snelle en goede service! Na het betalen van de bestelde kaarten had ik ze de volgende dag al in huis. Ook het doorgeven van wijzigingen ging erg vlot.
Helaas een paar enveloppe n te weinig ontvangen, maar ook deze had ik na het sturen van een email snel in huis. Top!

13-08-2013 - 17:23:15

Het enige wat beter kon is nog de vermelding als een klant belt en vraagt hoe snel deze geleverd kan worden en dan wordt er een datum gegeven maar dan wordt er niet bij vermeld dat je dit ook op het internet nog eens moet bevestigen door op een knop je toestemming te geven om de kaartjes daadwerkelijk verstuurd te krijgen. Voor de rest prima bedrijf :)

13-08-2013 - 16:50:13

Zeer goed. Veranderingen werden meteen ingevoerd en zowel de enveloppen als de kaarten zelf werden snel verstuurd!! Ga zondoor!!

13-08-2013 - 16:31:53

de bestelling is prima afgehandeld. het enige wat jammer is, is dat er vanaf 12.00 uur een extra dag bij komt voor de kaartjes in huis zijn.

13-08-2013 - 16:21:28

Goed bereikbaar, snelle service, klantgericht.

13-08-2013 - 16:04:40

Ik ben tevreden met het algehele afhandeling.
Het mail verkeer ging wat minder soepel, maar uit eindelijk is alles op alles gezet om het a.s.a.p. klaar te hebben, en dat is geluk.
Misschien een tip: om bij de kaarten te zetten hoeveel postzegels erop moeten of hoe zwaar de kaart is.
Verder top!

13-08-2013 - 16:02:17

Alles snel besteld en geleverd. Ook al was de eerste versie niet de juiste, de andere dag hadden we de nieuwe kaarten al in huis! Super service!

13-08-2013 - 14:21:42

Prima service.
Niet helemaal duidelijk op de website bij welke kaart je nu zaken wel of niet kan laten aanpassen, welke tekst al voorbedrukt is en wat niet.

13-08-2013 - 13:42:40

Onze ervaring met La Carte is wederom heel goed. We zijn zeer goed geassisteerd bij het ontwerpen van ons geboortekaartje.

Enige opmerking: we hebben niet evenveel enveloppen ontvangen als het aantal kaarten dat we besteld hebben. We misten zeker 10 enveloppen.

13-08-2013 - 12:58:30

Goede snelle service, klantgericht!

13-08-2013 - 11:41:16

Snelle levering, goede communicatie en vriendelijk te woord gestaan.

13-08-2013 - 10:13:11

Goed snelle service.
Kon aan de telefoon nog de tekst veranderen dit was erg fijn.
Gewoon erg goed!

13-08-2013 - 08:52:26

Goed geregeld en snelle service

13-08-2013 - 07:53:11

bestelling is netjes en optijd afgehandeld. zeer tevreden met de kaartjes.

12-08-2013 - 18:51:45

Super bestelling gedaan en de dag daarna binnen! Fijn ook dat je de enveloppen eerder krijgt zodat je die alvast kunt schrijven.

12-08-2013 - 15:53:04

Wij zijjn zeer tevreden over La Carte/Geboortekaartjes.nl. De geboortekaartjes waren al met 2 dagen binnen, dit is inclusief het ontwerpen, drukken en verzenden. Perfecte service, geen klachten.

12-08-2013 - 14:22:49

Ben zeer tevreden met de kaartjes en de service.

Is er een mogelijkheid om de leesproef nogmaals te mailen.
Ik wil een foto boek maken en dan zou ik het pdf bestand kunnen gebruiken om het kaartje toe te voegen.

Alvast bedankt !