Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

25-08-2013 - 12:26:20

De diverse keuzes in kaartjes is goed. Ook de service per mail en telefonisch is goed. Een klein min puntje is de keuze in kleuren, lettertypes en dergelijke vooraf om deze te bezien alvorens een proefexemplaar per mail wordt verzonden. Het is daarna omlachtig om per mail te moeten verzoeken om een wijziging.

25-08-2013 - 12:15:15

Snel en nettjes geleverd

25-08-2013 - 12:14:22

Ik ben heel tevreden. De kaartjes zijn mooi en precies geworden als de drukproef. Goede service bij vragen en snelle levering na het doorgeven van de gegevens.

25-08-2013 - 12:10:23

Makkelijk bestellen, ook fijn dat de enveloppen al eerder opgestuurd worden. Ruime keuze in geboortekaartjes. Afhandeling ging heel soepel, na het doorbellen van de definitieve gegevens was de leesproef binnen een paar minuten beschikbaar. Nog een kleine aanpassing was geen probleem en ook direct weer verwerkt.

25-08-2013 - 12:09:06

Vriendelijk personeel, veel keuze aan kaartjes, snel geleverd.

25-08-2013 - 11:38:06

Afhandeling was snel en goed

25-08-2013 - 09:13:50

Bestelling prima. Duurde iets langer deze keer maar verder goede kwaliteit.

25-08-2013 - 04:19:13

Goed afgehandeld. Handig dat je de status kan inzien op internet.
Er stond alleen niet bij dat de enveloppen tegelijk met de kaartjes werden verzonden. Dat zou nog verbeterd kunnen worden.

24-08-2013 - 20:18:45

Snelle duidelijke klantenservice/hulp.
Geen klachten. Superservice

24-08-2013 - 17:59:47

bestelling en levering ging soepel.

uitvoering van onze wensen ging niet slecht maar kon wel iets beter. over het algemeen zijn we wel tevreden.

u reageerde wel snel maar soms was het door ons gevraagde niet correct uitgevoerd.

het resultaat en mogelijkheden was ruim voldoende.

24-08-2013 - 16:14:08

Ik had graag willen weten hoe ik de kaartjes precies ontvang. We moesten nu zelf het geboortekaartje uitdrukken, dat wisten we niet.

24-08-2013 - 15:15:47

Prima service, zowel via website, app, als over de telefoon. Snel verwerken van telefonisch doorgegeven aanpassingen. Misschien nog even duidelijker op de website vermelden dat (kleine) aanpassingen het beste per telefoon kunnen Worden doorgeven en tenteerde dat de knop voor goedkeuring echt pas bedoeld is NA doorgeven van definitieve gegevens.

24-08-2013 - 12:53:56

Alles,prima en vlot verlopen!

23-08-2013 - 23:21:05

Alles was duidelijk en goed. Service prima via telefoon nummer goed te bereiken. Verder snelle afhandeling na akkoord.

23-08-2013 - 17:49:45

Duidelijk, snel, betrouwbaar.

23-08-2013 - 15:00:59

Proef kaart is snel gemaakt. Enveloppen zijn snel thuis. Dat is super fijn. Als je de laatste gegevens doorbel worden de kaarten gelijk gedrukt en verstuurd. Ik ben er heel tevreden over

22-08-2013 - 23:36:54

Fantastische ervaring!!!

22-08-2013 - 22:56:57

Aanpassingen werden netjes en correct aangepast en snel verwerkt.

22-08-2013 - 22:14:13

Erg goede snelle levering. Ook prima dat je voor de enveloppen eerder ontvangen geen extra verzendkosten betaald!

22-08-2013 - 20:52:08

Goede afhandeling, klantgericht en snelle reactie. Kaartje aanpassen is geen probleem.

22-08-2013 - 07:24:01

Beste!!

Kaartjes zijn superleuk geworden!
We hebben heel veel leuke reactie gekregen!
De eerste paar kaartjes waren even een moeilijk om in elkaar te zetten, maar als je de slag te pakken hebt.... :)

21-08-2013 - 15:10:48

We zijn zeer tevreden. De inhoud van het geboortekaartje hebben ze meerdere keren zonder enig probleem aangepast. De enveloppes waren mooi op tijd en de kaartjes hebben we de dag erna gekregen,mooi gedrukt en in een stevige doos.
Heel tevreden dus over deze internetdienst.

21-08-2013 - 10:10:19

Snel en correct ben zeer tevreden

21-08-2013 - 00:14:43

We zijn zeer tevreden.

20-08-2013 - 23:27:18

snel effectief en super mooie kwaliteit

20-08-2013 - 22:46:14

Fijne service alleen wel lange wachtrijen bij telefonisch contact. Kaartje helemaal in orde en snel binnen. Bijzonder tevreden!

20-08-2013 - 16:38:34

Snelle behandeling en bestelling snel afgeleverd.
Wij zijn bijzonder tevreden.

20-08-2013 - 15:03:53

Heel tevreden! Je kunt zo veel veranderen als je wilt. Doen ze absoluut niet moeilijk over! En ik krijg ontzettend veel positieve reacties over het supermooie kaartje

20-08-2013 - 11:24:49

Voor de tweede keer geboortekaartjes bij jullie besteld en wederom heel erg tevreden over de zorgvuldige en snelle afhandeling!

20-08-2013 - 08:59:27

Snelle en goed service. Duidelijke status pagina geeft een goed overzicht van de bestelling. Verder snelle verwerking van leesproef aanpassingen.