Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

13-06-2014 - 15:12:08

ik vind het een geweldige site en bedrijf, ik werd zeer vrienelijke en snel geholpen.

13-06-2014 - 13:20:34

Erg tevreden over de verzending en de kwaliteit!

13-06-2014 - 11:08:44

leuke site met veel verschillende kaartjes. ik heb voor een kaartje met een foto gekozen, inclusief inelkaar zet service.

voordat het kaartje gedrukt wordt krijg je een proefje toegestuurd, nog enkele wijzigingen telefonisch doorgegeven en het was klaar.

goede en snelle service.

12-06-2014 - 22:48:23

Goede service en afhandeling. Super tevreden!

12-06-2014 - 14:39:08

Wij zijn zeer tevreden.
We hadden de kaarten snel binnen en iedere keer werd de aanpassing snel gedaan. Achteraf hadden we er nog een zin bij moeten zetten over afmelden igv van verhindering en daar had het bedrijf ons aan kunnen herinneren maar verder prima..

12-06-2014 - 14:07:34

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en goede service. Dankjulliewel!

12-06-2014 - 11:57:32

Erg goede website, snelle verwerking en verzending en een mooi product.

12-06-2014 - 11:27:25

snelle afwikkeling, duidelijke gang van zaken

12-06-2014 - 11:26:38

Zeer tevreden, alle veranderingen werden prompt doorgevoerd en tot in de puntjes afgewerkt.

11-06-2014 - 21:18:12

De kaartjes werden snel verstuurd. Leuk dat we bij de bestelling een rompertje cadeau kregen

11-06-2014 - 19:48:00

Goede service, snel geleverd. Groot assortiment.
Gevonden op de negen maanden beurs.

10-06-2014 - 21:24:31

had een proefdruk binnen gekregen,heb deze gelezen,maar helaas over de fouten heen gelezen.
De achternamen waren niet met een hoofdletter en in de tekst was een grote fout daar stond i.p.v. zijn zij.
Ik vindt dit voor een drukkerij een hele grote fout.

Heel erg teleurgesteld

10-06-2014 - 20:09:51

correcte en vlotte afwerking van de bestelling

10-06-2014 - 19:34:10

goede en snelle service

10-06-2014 - 18:25:13

Top ervaring, snelle en correcte service, ook door de medewerkers van de klantenservice. Ga zo door!!

10-06-2014 - 18:21:07

Ik ben heel tevreden met de snelle afwikkeling en de goede service.

10-06-2014 - 17:56:42

Alles heel duidelijk op site,behalve dat van als je 2 kaarten besteld met versscillende tekst dat dat 2 x drukkosten zijn.bestelling netjes afgehandeld,2x gebeld met hele vriendelijke dame,die telefonisch de foutjes in tekst gelijk oploste,ben zeer tevreden en zal reclame voor jullie maken,

10-06-2014 - 16:57:08

Goede service, enveloppen van tevoren ontvangen, mooie kaarten, en zonder problemen de leesproef aan kunnen passen.
Kaarten zijn wel prijzig ten opzichte van andere sites.

10-06-2014 - 16:56:48

Er is voldoende keuze mogelijkheid voor het kiezen van het kaartje. De klantenservice is goed bereikbaar en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Dingen die moeten worden aangepast, worden tijdens het gesprek verwerkt.
Verbeterpunt wat mij betreft: er zat een spellingsfout in de tekst die we niet hadden opgemerkt. Ik zou het fijn hebben gevonden als we hierop gewezen zouden worden.

10-06-2014 - 15:04:25

Dank voor Uw goede afhandeling van onze bestelling. Tip::geef zo mogelijk de datum aan van verzending.Dank U wel!

10-06-2014 - 11:44:52

Ik ben een zeer tevreden klant! Mijn bestelling is zeer goed en snel verlopen. De kwaliteit van de kaarten zijn ook top en ze zijn klantvriendelijk!

10-06-2014 - 11:14:14

Goede en zorgvuldige service. Bereikbaar voor vragen en bellen zelfs na voor verdere info.
Bedankt!

10-06-2014 - 10:20:36

Op vragen kregen we snel antwoord. Alles was netjes verzorgd en optijd. Erg blij dat ik een bestelling bij jullie gedaan heb.

09-06-2014 - 22:41:29

Wat een supersnelle service!

09-06-2014 - 13:09:34

De site was goed overzichtelijk. Gevraagde veranderingen werden snel doorgevoerd. Bestellen was makkelijk. De kaartjes werden snel geleverd.

09-06-2014 - 08:15:14

Het resultat: een prachtige, mooie en leuke kaart! Goede en nette service. De kaart is geworden zoals wij het graag wilde hebben!

08-06-2014 - 23:23:09

super service kaarten snel in huis

08-06-2014 - 23:22:02

De bestelling is goed, snel en netjes afgehandeld. We zijn tevreden over de gang van zaken.

08-06-2014 - 21:08:31

Prima ervaring, eerst alles digitaal, zo kan je regelen wanneer het jezelf het beste uitkomt. Na de geboorte telefonisch contact, dat was zeer prettig. Telefoniste zorgde voor en persoonlijk gesprek waardoor je zeker weet dat de boel goed geregeld wordt. Kaartjes wasem de volgende dag al in huis!

08-06-2014 - 20:55:23

Ben erg tevreden, en fijn dat alles zo snel verzonden kan worden :)