Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

18-10-2016 - 13:09:22

beste medewerker,
Onze ervaring met jullie is goed. Nadat er een fout was gemaakt op het kaartje is het gelijk hersteld en als nog het juiste kaartje verzonden . Prima service

17-10-2016 - 20:26:41

Ik ben zeer tevreden met de ondersteuning van de medewerkers van La Carte bij het maken van ons bruiloftkaarten.
Ik was zelf al erg laat met het maken en had daarom op kort termijn de kaarten nodig.
De medewerkers, ik had ongeveer 4 medewerkers op een dag gesproken, waren allemaal behulpzaam, begripvol en klantvriendelijk.
Ook het leveren verliep erg snel en wij zijn zeer tevreden met onze mooie kaarten!
La Carte is een echte aanrader.

17-10-2016 - 20:18:56

Genoeg keuze in kaartjes, prettige hulp bij vragen en een snelle afhandeling.

17-10-2016 - 11:51:22

Goed geholpen, alleen de uiteindelijke prijs is een verrassing. De prijs welke initieel wordt vermeldt is totaal niet reeel.

16-10-2016 - 08:15:11

Prima en duidelijke service.
Toen bleek dat de kaarten die we besteld hadden verkeerd waren gedrukt kregen we de dag erop nog de juiste na een belletje. Al met al uiterst tevreden.

15-10-2016 - 10:07:26

Alles goed verlopen.
Wat ik miste was dat je na bestelling niet meer online de tekst kan wijzigen

14-10-2016 - 17:20:40

Alles heel goed verlopen!

14-10-2016 - 16:58:32

Super makkelijk te bestellen en aan te passen wat nodig is.
Erg klantvriendelijk en snelle levering.
Een aanrader!

11-10-2016 - 20:37:59

De communicatie met de design-afdeling liep geweldig, waardoor er uiteindelijk na meerdere versies een fantastische geboortekaart is uitgekomen.

11-10-2016 - 19:57:54

Zeer tevreden en snelle levering!

11-10-2016 - 15:03:17

Snelle levering, goedcontact bij vragen

11-10-2016 - 14:20:19

Goede ervaring bij het bestellen van onze geboortekaartjes. Snelle reactie op wijzigingen en geboortekaartjes een dag na de geboorte al in huis!

10-10-2016 - 22:53:28

Alles prima afgeleverd! jammer dat het rompertje dat we erbij kregen blauw was, terwijl wij een dochter hebben gekregen.

10-10-2016 - 22:31:14

Duidelijke regels, snelle levering.
Het aanpassen van de proefdruk kan alleen via aanlevering van wijzigingen per mail of telefoon.

Via de site zou een pre zijn.

10-10-2016 - 19:18:39

Nu voor de tweede keer hier onze geboortekaartjes besteld en weer helemaal tevreden!

10-10-2016 - 11:49:20

snelle service en vragen worden goed behandeld

10-10-2016 - 10:04:58

Tip top geregeld, ook zeer klantvriendelijk en kreeg er nog een super schattig rompertje bij ook! Hartelijk bedankt!
Namens ***.
Met vriendelijke groet, ***

10-10-2016 - 06:46:05

Wij zijn zeer tevreden.
Tussentijds 2 x een wijziging moeten doorgeven en gelijk telefonisch goed geholpen en gelijk een nieuwe leesproef gekregen.
Na geboorte weer gebeld voor de definitieve gegevens en voor 12 uur bestelt. De dag erna alles in huis.
Super!

09-10-2016 - 10:18:20

Beste, Wij zijn uiterst tevreden over de werking dat La Carte Internet ons te bieden had. De kaarten en enveloppen werden zoals gezegd geleverd. Ook kaart kwam net zo overeen met die van op de computer. De levertijd was top! Wij kunnen niet echter zeggen dat we dingen als negatieve ervaren hebben ;-). Wij zijn super tevreden, wij danken La Carte internet voor hun super goede service.

Met vriendelijke groeten,
***

09-10-2016 - 10:03:42

Een hele snelle en goede service.
En door een fout bij bezorging van DHL, konden wij kosteloos de kaartjes alsnog zelf ophalen bij jullie. Daardoor hebben we de kaartjes nog snel op de bus kunnen doen.
Ga zo door!

08-10-2016 - 20:23:00

Alles verliep heel vlot. Wij zijn zeer tevreden over de service.

08-10-2016 - 16:48:41

Wij hebben een geboortekaart die precies bij onze dochter. Het enige minpunt is dat de enveloppen te laat kwamen en ik daarvoor twee keer moest bellen.

08-10-2016 - 16:22:27

Het digitaal aanpassen van de PDF proefdruk zou erg handig zijn.
Aanpassingen waren lastig via telefoon en email.

08-10-2016 - 15:36:10

Goeie service. Niets op aan te merken

08-10-2016 - 15:30:30

Bestelling was te laat door post naar verkeerd sorteer centrum volgende dag toch ontvangen echter stuk of 40 te weinig enveloppen heel storend dus weer wachten

Kaartjes zelf waren wel erg mooi niks op aan te merken

08-10-2016 - 12:48:48

Algehele afhandeling was super. Helaas bleek dat de enveloppen niet dicht plakten. De plakrand werkte niet. Wij hebben de enveloppen met een sticker/plakband dicht moeten maken voor verzending. Dit viel ons erg tegen en helaas zijn er hierdoor kaartjes verloren gegaan in de post.

07-10-2016 - 21:40:42

Super geholpen en had snel de geboortekaartjes binnen helemaal top!!!

06-10-2016 - 18:35:02

Goede service! Eerste modelkaart kwam niet aan, zonder problemen kregen wij een nieuwe opgestuurd.
Telefonisch laatste aanpassingen op de dag van geboorte geen probleem.
Kaarten volgende dag al in huis! Plus het is fijn dat men de enveloppen meteen krijgt om alvast adressen te schrijven :D

05-10-2016 - 17:55:51

Geweldige service, ook toen we iets wilden dubbel checken, één telefoontje en het was geregeld. Zeer vriendelijke mensen. We hadden de kaartjes al een dag later!

05-10-2016 - 16:37:16

Mooie kaartjes. Het enige puntje is dat ik graag een proefafbeelding zou willen zien tijdens het proces ipv een bevestigingsmail af te wachten.
Prima service!