Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

02-06-2017 - 10:03:08

Erg overzichtelijk en duidelijk. Fijn dat je de enveloppen vooraf krijgt. Ook netjes dat je eerst modelkaarten kosteloos aan kunt vragen.

01-06-2017 - 10:20:32

Goed geholpen, en wijzigingen in de preview warden snel doorgevoerd.

31-05-2017 - 18:31:17

Wij hebben hier onze trouwkaarten besteld en we vinden ze geweldig! Ze hebben een geweldige service. Ze staan je vriendelijk te woord en ze zijn erg behulpzaam! En een zeer korte levertijd!

Ik raad dit iedereen aan!

31-05-2017 - 09:47:19

Ik heb voor voldoende gekozen en niet een goed omdat er 1 ding niet goed is verlopen. Wij hebben gekozen voor preegdruk op onze trouwkaart. Met het laten bezorgen van de proefdruk, waar we erg naar uit keken, was er geen preegdruk op de kaart! De preegdruk was het enige wat we hadden, verder was het een witte kaart. We hebben gekozen voor een hele eenvoudige mooie kaart met alleen onze letters op de kaart. Ik dacht dat dit dus een fout was van jullie kant. Dat bleek niet zo te zijn. Het antwoord van jullie was dat er nooit een preegdruk op de proefkaart kwam te staan omdat de kosten hier te hoog van waren. Maar ik moest evengoed wel meer dan *** euro betalen voor de proefdruk!
Jullie hebben nergens op de site staan dat het zo in zijn werk gaat. Ook met hetmailen naar jullie, nog voordat wij de proefdruk lieten komen, zeiden jullie hier niks van. Had mij op z'n minst even gewaarschuwd ?
We kregen 10 procent korting, leuk natuurlijk maar als je trouwkaarten besteld wil ik wel op zeker gaan. Pas bij de echte bestelling van de kaarten kregen wij voor het eerst te zien hoe onze kaarten er uit zagen. Als ik dat vantevoren had geweten had ik ze niet besteld bij jullie.
De kaart is overigens wel prachtig geworden, vandaar een goed bij de beoordeling.

30-05-2017 - 08:15:08

Ik ben zeer prettig geholpen tijdens het telefoongesprek, heel fijn dat er mee wordt gedacht. Kaarten waren ook snel klaar en keurig verpakt thuisgebracht.

28-05-2017 - 15:11:34

Zeer tevreden: wij waren blij verrast dat de kaart bij de leesproef nog mooier was gemaakt (o.a. meer krullen in onze namen en de verbinding van onze letters). Heel erg mooi, bedankt!!!

28-05-2017 - 13:12:13

Goede service, snelle reactie bij vragen en mooie kwaliteit

28-05-2017 - 05:15:10

Zeer snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers, uitstekende service em een prachtige kaart!

27-05-2017 - 13:21:39

Erg blij met onze bestelling.. goede afstemming vooraf, snelle reactie op vragen, helemaal blij met de uiteindelijke kaarten..
Super!!

26-05-2017 - 15:47:06

Ben ontzettend tevreden, er was bij de bestelling iets fout gegaan maar heel netjes, correct en snel verholpen.

Ik zal jullie zeer zeker aanraden bij andere.

22-05-2017 - 12:39:49

Ik was heel tevreden over alles, ik had voor proefdruk een paar vragen en deze werden proffesioneel behandeld. Alles vlug ontvangen en mooi ontvangen.

22-05-2017 - 09:54:07

Ik ben heel tevreden over de kaartjes en de vlotte reacties op mailtjes. Echt super.
Waar er wat mij betreft verbetering kan plaatsvinden is in het telefonische contact. Aan de telefoon vond ik de medewerkers kortaf en niet heel klantvriendelijk. Ook zou ik persoonlijk de klant feliciteren metde geboorte van hun kind als de geboortedatum wordt doorgegeven.

22-05-2017 - 09:23:32

Jullie hebben een erg leuke en goed overzichtelijke site.
Snelle levering en in ons geval ook snelle feedback omdat onze eerste keus niet meer leverbaar was. Dit vonden wij heel erg jammer maar door het ruime assortiment een goede 2e keuze kunnen maken.
Kaarten inmiddels naar de genodigden verzonden en al diverse leuke reacties, daar op, terug gehad.
Hartelijk dank!
Groeten, ***

21-05-2017 - 18:23:03

Afhandeling van onze geboortekaarten ging keurig en alle afspraken zijn goed nagekomen. Ben erg tevreden. Een handige toevoeging zou een soort van tijdlijn zijn voor het scenario 'kind moet nog geboren worden'. Nu was er alleen een schriftelijke uitleg weggestopt in de FAQ's. Kan duidelijker.

19-05-2017 - 12:21:56

Goede, snelle en prettige service. Drukwerk van goede kwaliteit. Alleen door de opzet van het bedrijf is het lastig om van één onderdeel van een kaart extra te bestellen. Hierdoor mist het een beetje flexibiliteit/maatwerk.

19-05-2017 - 11:53:11

Super mooie kaartjes geworden.
Bedankt!!!

19-05-2017 - 11:52:37

Fijne communicatie, netjes optijd geleverd.
minpunt: Het kaartje werd niet geleverd met alle benodigdheden om de kaart in elkaar te kunnen zetten.Wij hadden een kaartje waarbij de naam er los opgeplakt moest worden, maar daar zaten geen stickertjes bij om die naamkaartjes op het kaartje te kunnen plakken... Daardoor kon het kaartje pas een dag later op de post.
Verder tevreden.

19-05-2017 - 09:55:52

Snelle en nette service, van te voren de enveloppen al ontvangen zodat alles klaar lag en we alleen de kaartjes nog hoefden in te steken na de geboorte.

Heel vriendelijk geholpen door de dames bij de helpdesk.

Hele mooie kaartjes mogen ontvangen

19-05-2017 - 08:16:51

De kaartjes zijn op de afgesproken tijd geleverd, en zagen er prima uit.
Op de kaartjes moesten we zelf strikjes plakken, we kwamen er 2 tekort.
Het besteksetje wat we bij de kaartjes zouden krijgen mistte. Hierover opgebeld en werd alsnog opgestuurd.

17-05-2017 - 22:35:55

Alles verliep goed, van uitzoeken tot en met levering. Bewerken lukte prima. Ook telefonische afhandeling perfect geholpen. Levering zoals beloofd.

17-05-2017 - 07:34:19

Super goede service en erg snelle communicatie! Wij zijn super tevreden

16-05-2017 - 21:19:00

Tevreden, goede afhandeling van de aanpassingen.

16-05-2017 - 15:32:55

zeer goed service en als je opmerkingen hebt worden deze grondig behandeld

16-05-2017 - 06:51:17

De verbetering mag in de uitleg van het maken van de kaart. Na het maken van de kaart is de uitleg ook niet duidelijk.
De service is uitstekend omdat er snel wordt gereageerd op verzoeken. Daarnaast een snelle levering die keurig is verzorgd.
Een beschrijving van het in elkaar zetten van de kaart is nog meer service.

15-05-2017 - 16:26:39

Snelle en goed afgewerkte levering

15-05-2017 - 07:14:52

Goed bereikbaar bij vragen, zeer klantvriendelijk en snel.

14-05-2017 - 22:23:06

Supersnelle service! Fantastisch!

13-05-2017 - 07:33:20

Een prettige samenwerking! Ik had tekort enveloppen gekregen, de volgende dag had ik ze al binnen! Een prettig online programma!

13-05-2017 - 06:57:05

Van begin tot eind prima geregeld. Prettig dat alles online geregeld kan worden!

10-05-2017 - 08:57:20

Alles is heel goed en snel gegaan met bestelling en verzending maar ik vind jammer dat de omslagen niet pasten bij mijn kaarten en dat met mijn trouwkaarten geen passende menu kaarten waren