Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

21-06-2010 - 20:05:42

voorbereiding was prima, drukwerk goed en levering ging heel snel.
Wel hadden we 2 verschillende kleuren blauw in verschillende kaarten (wellicht kwam dit doordat we een nabestelling hebben gedaan??) het ging nl om precies dát aantal. Dit vonden we echter geen probleem, maar misschien willen jullie het toch weten.

21-06-2010 - 19:50:00

site heel duidelijk.bestelling netjes bezorgd en ook de levering na bellen op de goede vrijdag was perfect geregeld.geen klachten alleen maar positief.

21-06-2010 - 19:49:22

Wij zijn heel blij dat we de geboortekaartjes bij jullie hebben besteld. We vonden het vooral super dat we zowel een jongens;- als een meisjeskaartje mochten bestellen.

21-06-2010 - 19:41:25

snelle service, klantenondersteuning en het bestelprocede erg duidelijk

21-06-2010 - 19:17:55

Klantondersteuning: telefonisch contact en via mail perfect.
Bestelprocedure: simpel dus perfect
Verzendingslooptijd: volgens afspraak.

Ik heb een prettige ervaring met jullie en zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

21-06-2010 - 19:08:22

Snelle service. Goed bereikbaar. Leuk aanbod van kaarten.

21-06-2010 - 19:08:10

Ik ben zeer tevreden over de verleende service. De proefexmplaren en drukproeven werden vlot toegestuurd en de uiteindelijke bestelling werd op tijd geleverd.

21-06-2010 - 19:04:34

Jammer, dat de kaarten pas om 17.00 uur werden bezorgt, daardoor zaten ze te laat in de brievenbus. En konden ze pas een dag later worden bezorgt.

21-06-2010 - 18:39:15

alles goed en duidelijk

21-06-2010 - 18:37:21

De bestelprocedure was duidelijk. ook de afhandeling van de opdracht was goed

21-06-2010 - 18:36:37

Het is makkelijk om via de site proefexemplaren op te vragen en informatie te verkrijgen. Ook het uiteindelijke bestellen en het eindeloos doorgeven van aanpassingen is eenvoudig. De aanpassingen worden snel verwerkt en wordt de nieuwe proefdruk online gezet. Ook heb je een duidelijk overzicht van in welke fase je zit: besteld, betaald, verzonden etc.
Nadat onze zoon was geboren hadden we de kaartjes ook snel in huis. Aan de telefoon werden we heel vriendelijk te woord gestaan.

21-06-2010 - 18:33:33

Duidelijke site, snel met beantwoorden van de mail en het product was snel naar ons verstuurd & netjes verpakt. (zowel de enveloppen als de kaartjes)

21-06-2010 - 18:32:01

Wij zijn erg tevreden over het verloop van de bestelling. De kaartjes waren snel binnen. De bestelprocede mag nog wel iets eenvoudiger. Ik moest wel goed zoeken hoe ik de tekst voor het kaartje kon invullen.

21-06-2010 - 18:24:08

Wij zijn goed geholpen. Zelfs een adreswijziging op de kaart was binnen no-time gewijzigd! De kaartjes waren de volgende dag al binnen. En toen we nog met vragen zaten, werden we snel en vriendelijk geholpen.

21-06-2010 - 18:21:47

ben super tevreden met de mooie/leuke geboorte kaartjes en service!

21-06-2010 - 18:10:13

De kaartjes waren helemaal geweldig!! Uiters tevreden daarover. Ook over de klantvriendelijkheid. Het enige was dat ik op donderdagochtend heb doorgegeven dat onze baby was geboren en ik de kaartjes pas maandagmiddag heb ontvangen..... dit was overigens niet jullie fout, maar die van TNT. Toch jammer.......
Maar we zijn enorm blij met het resultaat!

21-06-2010 - 17:20:30

Het uitzoeken van de kaarten was heel duidelijk. En de bestelling ook. We hebben een proef thuisgestuurd gekregen om te controleren of alles naar wens was. We waren tevreden en hebben niks aan hoeven passen. Nadat de laatste gegevens waren doorgegeven, hadden we de kaartjes snel thuis. Zo konden we iedereen snel laten weten dat ons kleine wondertje geboren was.

21-06-2010 - 17:12:56

Bestellen ging eenvoudig, erg fijn dat je 3 gratis proefdrukken kunt krijgen om een betere indruk van de kaarten te kunnen krijgen, leveren was erg snel en kwaliteit van het drukwerk was ook erg goed.

21-06-2010 - 17:09:14

Ik ben erg tevreden over vrijwel alle aspecten van geboortekaartjes.nl! De bestelprocedure was prima te begrijpen en de verzendingslooptijd was super! Er werd netjes een voorbeeld-exemplaar van het geboortekaartje toegestuurd en na het bestellen van de definitieve kaartjes werden deze binnen 2 dagen toegestuurd! Super!

21-06-2010 - 17:07:55

De kaartjes zijn naar onze zin.
De klantenservice is zeer goed.
De kaartjes waren super snel binnen.
De prijs kwaliteit vergelijking is zeer goed.

21-06-2010 - 17:02:31

De website is overzichtelijk en heeft ruim voldoende keuze. Het bestellen ging heel eenvoudig en zodra ik de geboortekaartjes had besteld waren ze dezelfde dag nog klaar! Ik ben zeer tevreden!

21-06-2010 - 16:56:43

Super goede en snelle service.

21-06-2010 - 16:54:56

prima service, goed benaderbaar en flexibele medewerkers!

21-06-2010 - 16:53:37

Alles was snel en perfect geregeld!

21-06-2010 - 16:53:22

makkelijk en eenvoudig te bestellen. overzichtelijke website.
prima service.kortom een tevreden klant!!!!!!!!!

21-06-2010 - 16:50:35

Mijn ervaring met jullie was al goed, we hebben de trouwkaarten oo via jullie gekocht.
En nu met de geboortekaartjes is mijn ervaring nog steeds goed.
Alles was duidelijk en makkelijk te gebruiken.
Het persoonlijk contact was ook erg goed.

21-06-2010 - 16:35:38

Alles verliep heel soepel, vond het alleen erg jammer dat ze de belofte niet na konden komen over het toezenden van de kaartjes. In de brief staat namelijk dat als je voor 12 uur bel, dat je ze dan de zelfde dag nog in huis heb. Ik belde om 9 uur smorgens en kreeg de kaartjes de volgende dag aan het eind van de middag pas.

21-06-2010 - 16:10:46

Wij zijn zeer tevreden over de ruime assortiment geboortekaarten. Over de verdere bestelprocedure zijn wij tevreden.
Alles is netjes en zorgvuldig afgehandeld.
Als je de vragen, betreft de bestelprocedure, gewoon volgt is alles duidelijk. Anders kun je natuurlijk contact opnemen.
We hadden de geboortekaarten op tijd binnen, precies zoals vermeld staat op de site.

Nogmaals bedankt!

21-06-2010 - 16:03:31

goede en snelle service! Fijn dat je op de site de status van je bestelling kunt bijhouden. Wij zijn zeer tevreden!

21-06-2010 - 16:01:47

Wij vonden het alleen jammer. Onze dochter was op vrijdags geboren en kregen de geboortekaartjes pas op dinsdags. De rest vonden we allemaal goed.