Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

12-08-2013 - 18:51:45

Super bestelling gedaan en de dag daarna binnen! Fijn ook dat je de enveloppen eerder krijgt zodat je die alvast kunt schrijven.

12-08-2013 - 15:53:04

Wij zijjn zeer tevreden over La Carte/Geboortekaartjes.nl. De geboortekaartjes waren al met 2 dagen binnen, dit is inclusief het ontwerpen, drukken en verzenden. Perfecte service, geen klachten.

12-08-2013 - 14:22:49

Ben zeer tevreden met de kaartjes en de service.

Is er een mogelijkheid om de leesproef nogmaals te mailen.
Ik wil een foto boek maken en dan zou ik het pdf bestand kunnen gebruiken om het kaartje toe te voegen.

Alvast bedankt !

12-08-2013 - 14:02:51

ik vind het een goed bedrijf. ik heb de vorige keer ook al kaarten bij La carte besteld en de bestelling is toen snel en correct bij mij afgeleverd. Vandaar dat ik ook dit keer voor de uitnodigingen voor de bruiloft weer bij La Carte heb besteld en wederom een goede en snelle service

12-08-2013 - 13:45:49

Goed bedrijf. Aanpassingen op de kaart snel verwerkt en opnieuw zichtbaar voor de klant.
Bestelling kwam snel binnen
Kosten zijn goed in kaart (had dubbele bestelling gedaan, door bedrijf aangegeven wat goedkoper/ beter is)
Kaart in elkaar moeten zetten (vouwen, strikken etc) mag duidelijker vermeld worden.

12-08-2013 - 12:21:37

Super service, goed uitgelegd. Veel keus aan geboortekaartjes, goed geregeld met de betaling zodat het na de geboorte ook snel gaat. Service geweldig: proefdruk, leesproef en dat je de tekst zo vaak kunt veranderen als je wilt.

12-08-2013 - 10:40:12

alles is goed afgehandeld.
jullie hebben een duidelijk assortiment
wij zijn zeer tevreden

12-08-2013 - 10:26:45

Zeer klantvriendelijk, altijd snelle reactie. Toch ontvingen we helaas de bestelling niet binnen enkele werkdagen zoals vermeld maar pas na 8 dagen.

12-08-2013 - 10:22:54

Geweldige service en super snel

12-08-2013 - 08:17:46

Ze zijn erg snel met het verwerken van je aanpassingen.
De spullen die bezorgd werden zagen er prima uit!

11-08-2013 - 22:51:45

Zeer tevreden. Dit is de 2e keer dat we besteld hebben en beide keren was de kwaliteit de kaartjes en drukwerk uitstekend. Snelle levering en bijna realtime aanpassing van de proefdrukken. Enige wat ik zelf niet zo snel kon vinden op de site was de procedure voor akkoord geven en het moment van betalen. Hiervoor heb ik nog even gebeld en alles werd keurig toegelicht.

11-08-2013 - 22:04:57

De drukproef via internet was helder. Na een aanpassing onzerzijds ook vlot aangepast en in no-time gedrukt en geleverd. Heel netjes

11-08-2013 - 21:36:45

Zeer goede service, tussendoor nog een paar kaarten bij besteld zonder problemen! Vriendelijk aan de telefoon en de kaarten waren na goedkeuring snel in huis. Top dus.

11-08-2013 - 21:34:14

Goede service, vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon.

11-08-2013 - 21:25:19

We zijn erg tevreden over de kaartjes die we bij jullie hebben besteld. Wel vinden we dat jullie niet helemaal transparant zijn over de uiteindelijke kosten... Wij hadden een kaartje als proefkaartje besteld die op de voorkant blauw bedrukt was, wij gingen ervan uit dat dit standaard zo was omdat we dat niet als extra optie hadden gekozen. Later bleek je dan gewoon een wit kaartje te krijgen en dat je apart extra moest betalen om de voorkant te laten bedrukken. Misschien handig om dat erbij te zetten, voor de klant is dit duidelijker omdat het uiteindelijke kaartje op deze manier veel duurder uitvalt.

11-08-2013 - 21:24:57

In eerste instantie had ik een ander trouwkaartje gekozen, maar omdat de tekst te veel was voor dit kaartje heb ik goed advies gekregen om een ander kaartje te kiezen. Ook wordt er goed gekeken naar de spelling op het moment dat je kiest voor een andere tekst!.. Er wordt goed meegedacht door het personeel. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ik raad wel aan om te bellen ipv alles via internet. Dit gaat veel sneller en efficiënter.

11-08-2013 - 20:16:42

erg goede service
vriendelijk aan telefoon

11-08-2013 - 17:47:17

Na een aantal keren over en weer gemaild te hebben met wat vragen (die overigens erg duidelijk beatwoord werden, zowel via mail als telefonisch) is het bestelproces me duidelijk.
Wat ik onduidelijk vond is dat je het gehele bestelproces moet doorlopen, als je een proefkaartje wil aanvragen. Ik zou als ik jullie was een button aanmaken met proefexemplaar o.i.d. en daar alleen de stappen laten volgen die nodig zijn.
Ik dacht namelijk en ik denk dat meerdere met mij dit zullen denken dat je gelijk aan een bestelling vastzit.
Verder zou ik het ook prettig hebben gevonden om de definitieve kaart niet alleen digitaal maar ook via de post op de daadwerkelijke kaart te ontvangen alvorens ze massaal besteld worden. De kaartjes liggen dan iets later bij de mensen in de brievenbus maar je hebt zelf wel een daadwerkelijk exemplaar gezien. Van een mail is dat toch altijd moeilijker te zien.
Verder waren we tevreden over de kaartjes en hebben hier veel leuke reacties op gehad!
Met vriendelijke groet,

Patty

11-08-2013 - 16:57:24

We zijn geheel tevreden.

10-08-2013 - 22:20:38

Wij zijn erg tevreden. Er wordt snel gereageerd op vragen en ook de drukproeven waren snel klaar. Wij wisten niet of het een jongen of een meisje zou worden, dus wij hadden 2 kaartjes klaar staan. Helemaal super dat dit bij een internetbedrijf mogelijk is zonder veel extra kosten! Het zou wel fijn zijn als de informatievoorziening over 2 kaartjes bestellen beter omschreven wordt bij de veelgestelde vragen. Bijvoorbeeld dat er geen enveloppen van te voren opgestuurd worden. Voor de rest geen commentaar en volgende keer ga ik zeker weer van jullie diensten gebruik maken!

10-08-2013 - 19:58:31

Snelle service, maar de inkt van de kaarten was niet overal goed gedrukt en de advies kleur is een andere kleur dan de proefdruk. Dat was erg jammer!

10-08-2013 - 16:30:37

Mijn algemene impressie van geboortekaartjes.nl is erg goed. De wijze van bestellen is erg eenvoudig, de proefdruk was snel verstuurd via e-mail en de geboortekaartjes waren snel na de goedkeuring in huis.

Echter, ik had specifiek gevraagd om hetzelfde lettertype als een eerder geboortekaartje. In de proefdruk leek deze er ook op, maar op het geboortekaartje zelf zag het er toch heel anders uit. Dit vonden wij jammer.

10-08-2013 - 13:25:30

snelle reactie op vraag en wijzigingen proefexemplaar. Jammer dat er niet op zaterdag of zondag gedrukt word. Voor de rest erg tevreden.

10-08-2013 - 12:09:08

vriendelijk behulpzaam en je kunt voor alles bellen.
zeer vriendelijk dame gesproken. en spoed bestelling gemaakt( i.v.m. al geboren zoon.)
1 min puntje
na reserveren gekozen kaartje niet direct duidelijk hoe verder te gaan, staat naar mijn mening te ver onderaan de pagina.

10-08-2013 - 11:53:04

Wij bestelden de kaartjes pas na geboorte, hadden al heel snel de proefdruk binnen via de mail en kaartjes waren na goedkeuring ook vrij snel bezorgd. Goede service.

10-08-2013 - 09:10:34

Goede service, snelle reactie op email en snelle levering. Helemaal top!!!!

10-08-2013 - 08:39:36

Snelle services, mooie kaarten.

10-08-2013 - 05:36:25

Ik ben erg tevreden over de geleverde geboortekaartjes. Ik heb hier ook veel complimenten op gekregen.

10-08-2013 - 00:39:19

Zeer tevreden over de leuke en mooie geboortekaartjes!

09-08-2013 - 18:45:30

Goede en snelle service + levering. Geen klachten