Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

23-08-2014 - 13:51:22

Jullie snelle reacties zijn erg fijn.
Bestelling goed afgehandeld.
Wat duidelijker zou mogen is dat de definitieve tekst voor het geboortekaartje voor 12 uur goedgekeurd moet zijn en niet alleen doorgegeven.

23-08-2014 - 12:36:17

Genoeg keuze aan kaarten. Helaas hangt de website wel eens vast en moet je daardoor opnieuw beginnen met een handeling van het bestelproces. Verder heldere en duidelijke communicatie over de levering en aanverwante zaken.

23-08-2014 - 10:52:25

Klantenservice was prima, werd gelijk en goed geholpen. Kaartje werd gelijk aangepast en gemaild.

22-08-2014 - 19:19:42

Uitgebreide keuze. Duidelijke website. Snelle reactie/ afhandeling. Kortom: we zijn tevreden.

22-08-2014 - 15:48:51

Snelle reactie op vragen. Keurige afhandeling van bestelling, ook na wijzigingen. Zo zouden alle webwinkels moeten werken.

22-08-2014 - 12:24:14

Snelle service
Prettig dat alles via de mail te regelen is.
Site zou duidelijker kunnen ( wanneer betalen?, hoe en wanneer tekst aanleveren?)

21-08-2014 - 21:38:58

snelle en goede service

21-08-2014 - 08:24:34

We zijn echt super blij met onze kaartjes. Naast een ruime keus aan kaartjes, zijn we ook zeer tevreden over de afhandeling. De leesproef is aangepast aan onze wensen hoewel we dachten dat het niet zou passen met de tekst. Er werd tussen de regels doorgelezen en de leesproef werd aangepast. Super!

20-08-2014 - 18:11:33

Dit is al de 3e keer dat ik kaarten bestel bij jullie en erg tevreden, alles word correct behandeld en afgehandeld.

20-08-2014 - 16:28:06

Snel en goed geregeld. Prima kwaliteit!

20-08-2014 - 12:03:36

Klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar per telefoon. Snelle service.

20-08-2014 - 11:59:03

Wij zijn heel tevreden over de duidelijke afspraken en de snelle service!

20-08-2014 - 10:54:13

Het betrof een bestelling van geboortekaartjes.
Op de dag van bestelling al gelijk een drukproef ontvangen. Lettertype moest gewijzigd worden en ook van de aangepaste versie nog diezelfde dag een proef ontvangen. Kaartjes zijn de volgende dag gedrukt en verstuurd, dus zeer snel geleverd. Drukwerk zag er mooi en goedverzorgd uit. Klein minpuntje: de bijgeleverde enveloppen waren iets te groot voor het kaartje. Al met al toch zeer tevreden.

20-08-2014 - 09:01:26

Veel keus aan leuke kaarten, snelle reactie na bestelling en vriendelijke en goede hulp bij opmaak en aanpassingen.

Zeker aan te raden!

***

20-08-2014 - 08:52:14

Super snel en netjes geregeld.

20-08-2014 - 00:18:16

Fijn om telefonische veranderingen door te geven en dat deze worden begrepen. Snelle afhandelinig en mooie kaartjes.e

19-08-2014 - 22:47:21

Alles erg netjes en snel afgehandeld.

19-08-2014 - 20:21:47

De voorbeeldkaarten waren snel verzonden, dus kon ik snel het voor mij leukste kaartje kiezen. Daarbij vul je alleen de gewenste tekst in. Een medewerker van La Carte verzorgde de lay-out welke ik via de mail toegestuurd kreeg. Dat was direct prima in orde, dus wijzigingen waren niet nodig en ik kon mijn gewenste aantal gaan bestellen.
Binnen een paar dagen waren mijn kaarten gearriveerd, netjes verpakt en compleet met enveloppe.
De service was prima! Geen klachten, gewoon weer een tevreden klant.

19-08-2014 - 18:18:00

We zijn zeer tevreden over de uitstekende en vooral ook snelle service van uw bedrijf !

19-08-2014 - 17:49:07

Over het algemeen gaat de bestelling goed, maar zowel bij onze trouwkaarten als het geboortekaartje zijn er kleine en onnodige foutjes gemaakt. Deze worden echter wel snel opgelost en hebben niet tot grote problemen geleid. De gehele afhandeling (van begin tot eind) verliep snel en soepel.

19-08-2014 - 15:30:03

Erg tevreden. Goede snelle communicatie en snelle lever service ,ook bij aanpassingen ! Bij een foutje alles snel opgelost, fijn!

19-08-2014 - 13:17:02

Heel mooie kaartjes!!!

19-08-2014 - 12:06:51

Super service en snelle levering!! bedankt!!

19-08-2014 - 10:47:46

alles was zeer in orde

19-08-2014 - 08:20:05

La Carte internet was snel met het toesturen van een pdf. Wat me opviel is dat de tekst zoals die ingegeven wordt op de site, niet identiek overgenomen wordt op de kaart.

Weet niet of het nu al zo is, maar suggestie van mijn kant is om programma/software te hebben, die dit wel doet. Scheelt tijd in maken van aanpassingen/fouten maken.

Voor de rest tevreden met snelheid van reactie en levertijd!

19-08-2014 - 05:47:11

De service en klantgerichtheid is goed. De aanpassingen op de drukproef werden niet in 1 of 2 keer goed verwerkt. Heb uiteindelijk gebeld om iemand persoonlijk te spreken, omdat het na de zoveelste aanpassing nog niet goed bleek te zijn verwerkt.

Diezelfde ervaring had ik bij de proefdruk voor onze trouwkaarten. Na een aantal keer aangegeven te hebben wat we graag aangepast wilden zien, heb ik maar weer gebeld.
Gelukkig zijn de medewerkers klantgericht en is het resultaat uiteindelijk prima!
Dat zorgt ervoor dat ik toch tevreden ben en opnieuw kaarten zou bestellen (in de wetenschap dat ik geduld moet hebben bij de aanpassingen en anders gewoon moet bellen om aan te geven wat we graag gewijzigd willen hebben).

19-08-2014 - 00:21:51

Fijn dat er zo snel op mail wordt gereageerd. Bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Erg tevreden!

18-08-2014 - 15:11:47

Afhandeling geweldig!

Online was het ons niet helemaal duidelijk of we een lettertype of kleur konden kiezen. Voor onze kaart was dit naar verwachting niet mogelijk, maar we hebben gezocht naar info's hierover. Ook was het niet duidelijk waar we online aanpassingen konden doen. We hadden dit zelf gedaan ipv per e-mail, wanneer we na het inloggen een link naar aanpassingen hadden kunnen vinden.

Verder alles top!

18-08-2014 - 11:44:07

Goede afhandeling. Klantenservice zeer goed te bereiken en zijn direct in staat de aanpassingen door te voeren.

18-08-2014 - 10:32:17

Goede, vriendelijke telefonische service. Bezorging kon sneller.