Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze websites en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

25-08-2018 - 11:12:10

Mooie originele kaartjes met snelle levering.
Echter hadden wij kaartjes met strikjes die je nog zelf moest knopen en er zaten 2 strikjes te weinig bij!
Gelukkig hadden we een aantal te veel besteld dan nodig maar toch balen...

22-08-2018 - 15:50:52

De drukkosten moeten eerder vermeld worden. Dit was echt een stomme verassing. Daarnaast waren er 3 kaarten beschadigd en was de inkt uitgeveegd. Ik wil daar eigenlijk nog een schadevergoeding voor. Ik kan een foto voor de beschadigde kaarten toesturen. Mijn vriendin kreeg haar geboortekaarten erg netjes afgeleverd. In een mooi doosje. Leuk aangekleed met een mooi presentje erbij. Alsof dat bedrijf net zo blij is met de geboorte van het kindje als zij. Ik vond de levering, de beschadigde kaarten etc zeer slecht. Daarnaast moest ik alle kaarten zelf in elkaar zetten, terwijl ik net was bevallen. Ik was zwaar teleurgesteld toen ik al die bladen en beschadigde kaarten in een saaie kartonendoos ontving! Zeer slechte prijs/kwaliteit verhouding!,Beste klant,

Wij vinden het natuurlijk jammer dat u geen positieve ervaring heeft met onze service. Natuurlijk vergoeden wij de beschadigde kaarten of we drukken er een paar extra voor U, neem even contact op met onze helpdesk en we gaan het regelen.
De drukkosten worden via het systeem duidelijk aangegeven u hoeft na een bestelling nog niet gelijk te betalen en u kunt uw order als deze nog niet betaald en gedrukt is altijd kosteloos annuleren.
Bij een klein aantal kaarten 10 of 20 zijn de drukkosten relatief hoog omdat dit een vast bedrag is. Bij grotere aantallen zijn wij juist weer goedkoper t.o.v. collega sites.
Wij verkopen vooral speciale kaarten met echte labels linten en speciale vormen/folie etc. dit is vaak mooier dan een simpele vierkante kaart met een plaatje. Het in elkaar zetten is iets meer werk en daarom bieden wij ook een service aan waarbij de kaarten voor u in elkaar gezet worden.
Nogmaals excuses voor de beschadigde kaarten

22-08-2018 - 12:23:42

Fijn een proefdruk vooraf.
Alles stond al klaar en was geregeld, we hoefden alleen nog maar de laatste gegevens door te sturen (datum, gewicht, lengte). De kaartjes werden snel gedrukt en meteen verstuurd. Erg fijn.

21-08-2018 - 23:11:02

Mooie kaartjes en snelle levering!

21-08-2018 - 10:13:32

Het verliep allemaal super snel. Wijzigingen snel veranderd. Heel blij mee

21-08-2018 - 10:03:26

Mooie, vrolijke geboortekaartjes. Wel jammer dat je zelf geen aanpassingen kunt doen na een proefdruk. We hebben nog best veel wijzigingen doorgevoerd en dit moest altijd via een medewerker. Het is handiger en sneller als we dit zelf zouden kunnen doen.

20-08-2018 - 12:42:41

Er werd steeds een voorbeeld gemaakt hoe vaak ik de tekst ook wilde veranderen. Heel fijn. Van tevoren de enveloppen ontvangen zodat alles met adres al klaar lag toen de kleine was geboren. Het enige wat ik jammer vond is dat de kleur van ons kaartje niet overeen kwam met de proefkaart. De proefkaart was duidelijk feller van kleur en de naam was daar zilver en op ons kaartje grijs terwijl ik alles had overgenomen. Daardoor vond ik het kaartje iets minder mooi .

20-08-2018 - 04:27:55

Correct levering met een goede prijs/kwaliteitverhouding

17-08-2018 - 20:07:16

Super mooie kaartjes heel veel keuze en het door ons uitgekozen product was goed van kwaliteit en exact wat er hadden verwacht, ook fijne service bij het aanpassen van de opmaak voor het drukken

17-08-2018 - 08:53:26

Duidelijke website en een probleemloze bestelling! Zeer tevreden van het kwalitatief kaartje!

17-08-2018 - 08:10:30

De kaarten zijn snel verstuurd.

16-08-2018 - 22:32:14

Snelle service!!
Onze geboortekaartjes waren,zoals beloofd, de dag na de bestelling (voor 12u) toegekomen :-)

16-08-2018 - 21:54:14

Helemaal tevreden. Persoonlijk contact na wijzigingen doorgeven zou fijn zijn

16-08-2018 - 21:24:52

Wij zijn zeer tevreden allen hadden we met de proefdruk een kaartje gehad met een hartje aan een touwtje en toen we de kaartjes kregen zattener andere touwtjes bij dat was beetje jammer maar verder erg tevreden

16-08-2018 - 18:26:09

Alles snel afgehandeld en geleverd. Na doorgeven geboorte gegevens toch nog een foutje ontdekt, ook dat was snel aangepast. Hebben extra kaarten (en enveloppen) gehad. Snel geleverd, fijn dat jullie enveloppen direct opsturen zodat we die al konden schrijven. Goed meegedacht!

16-08-2018 - 16:50:43

Alles is naar wens verlopen en ik ben erg tevreden over de geboorte kaartjes die geleverd zijn!

16-08-2018 - 16:17:14

Ik ben prima geholpen. Enige puntje was dat het computerprogramma weigerde om de geboorte gegevens door te geven. Dit heb ik telefonisch gedaan.

16-08-2018 - 15:55:28

De geboortekaartjes zijn helemaal naar wens: mooie kwaliteit.
Mijn vragen werden, zowel telefonisch als per mail, meteen en naar tevredenheid beantwoord.
Een klacht over de staat van het meegeleverde babyboek (eigenlijk een fout van Post NL; die had het boek opgevouwen door de brievenbus gewurmd) werd netjes afgehandeld. M.a.w. ik ben heel tevreden!

16-08-2018 - 12:40:39

Heel tevreden! Geen op of aanmerkingen

16-08-2018 - 12:17:59

Prima bedrijf. Mooie geboorte kaartjes.. alles netjes op tijd gekregen

16-08-2018 - 11:56:23

Fijn dat we twee opties konden doorgeven voor twee totaal verschillende kaartjes (jongen/meisje). Proefdruk was snel in huis en de afhandeling en wijziging werd vlot en vriendelijk opgepakt.
Zeer enthousiaste reacties van alle mensen dat het een mooi en origineel kaartje is!

16-08-2018 - 10:42:37

Bedrijf had op de dag dat bestelde storing ondanks dat werd onze bestelling toch nog die dag verzonden. Kaartjes zagen er keurig uit. Top!

16-08-2018 - 10:19:23

Fijn bedrijf. Goede communicatie en snelle levering.

16-08-2018 - 10:13:47

Opener zijn over de extra kosten bij een bestelling voor je aan de afhandeling en afrekening komt. Want uiteindelijk verhoogt dit de kostprijs toch enorm. Voor de rest was de service en kwaleit super, zeer veel positieve reacties gekregen.

16-08-2018 - 09:58:18

Goede service! De kaarten zijn na berichtgeving geboorte snel verzonden super!

16-08-2018 - 09:36:58

Het bestelproces op de site verloopt niet soepel. We hadden alle teksten ingevuld, maar toen we tijdens het bestellen iets wilden aanpassen was tot 2x toe alles weg. Uiteindelijk een tekst per bijlage toegevoegd. De enige reden voor 2 sterren is voor de opmaakservice die ze bieden. Helaas was de tekst op de kaart vrij klein, dit hadden ze misschien als advies mee kunnen geven. Dus ook daar geen optimale punten voor. We wilden zegels bijbestellen, maar dit kun je zelf niet meer toevoegen, dus moesten hiervoor apart gaan bellen. De service achteraf: totaal niet over te spreken. Zegels waren niet bijgeleverd, 2x achteraan geweest en uiteindelijk iets heel anders thuisbezorgd krijgen. Het contact dat daarop volgde.... ze kunnen nog veel verbeteren. Zowel online, als plantechnisch, eigenlijk op alle gebieden. Hier bestellen we nooit weer.

16-08-2018 - 09:14:10

Zowel voor ons zoontje, 2 jaar geleden, als voor ons dochtertje (dit jaar) hier geboortekaartjes uitgekozen. Snelle en goede service! Zowel bij het opmaken van de proefkaarten, als bij de definitieve kaarten. De enveloppen kunnen eerder worden toegestuurd, zodat je van te voren de adressen er al op kan zetten. Daarnaast fijn dat er een optie is om de kaarten in elkaar te zetten (wij hadden voor onze dochter een kaart uitgekozen waarbij er een uiltje op een schommel zat, welke met touwtjes aan de kaart vastgeknoopt moest worden).

16-08-2018 - 09:08:24

Super service!
Fijn contact met de medewerkers gehad over aanpassingen, super snelle levering. Mooie kaartjes. Helemaal top!

16-08-2018 - 09:07:43

Top service en snelle levering! Voor herhaling vatbaar!

16-08-2018 - 08:41:15

Ik werd goed geholpen bij t bestellen van de kaarten voorbeelden zagen er super netjes uit.

Na mijn mijn bevalling de kaarten besteld stond er bij mijn straat geen t op de kaarten super slecht ik ben zeker niet tevreden en moest de kaarten wel versturen