Om je beter van dienst te zijn maakt Kerstkaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen

Hoe werkt het?

Bij Kerstkaarten.nl / La Carte Internet kunt u uw zakelijke kerstkaarten online bekijken en bestellen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van de bestelling.
Op uw accountpagina kunt u de afhandeling van de bestelling nauwkeurig volgen.

Indien u nog geen tekstbestand heeft aangeleverd, kunt u deze op uw accountpagina toevoegen aan de bestelling. Hetzelfde geldt voor een logo.

Leesproef

Vervolgens zullen wij een leesproef maken met de aangeleverde tekst. U krijgt deze, samen met de factuur, per e-mail toegezonden. Controleer deze goed. Wilt u aanpassingen aanbrengen aan de leesproef, bel ons dan even of stuur een e-mail met de aanpassingen. Wij zullen zorgen dat deze wijzigingen worden verwerkt in de leesproef. De aangepaste leesproef wordt altijd weer per e-mail opgestuurd.

Betaling

Nadat wij de betaling hebben ontvangen en de leesproef is goedgekeurd, zullen wij de kerstkaarten bestellen bij de betreffende uitgever. Zodra deze bij ons binnenkomen worden de kaarten gedrukt en verzonden. U ontvangt van ons altijd bericht wanneer de kaarten bij ons de deur uit gaan.

De mooiste kerstkaarten voor elk bedrijf