Kerstkaarten met een QR code

Naast uw bedrijfslogo kunt u uw zakelijk kerstkaarten bij ons nog persoonlijker maken door een QR code toe te voegen aan uw kaart.

Wat is een QR code?

Een QR (Quick Read) code is een soort barcode die door speciale programma's op bijvoorbeeld een smartphone gelezen kunnen worden. In QR codes kunnen verschillende dingen worden opgeslagen, zoals webadressen, mobiele visitekaartjes, tekst, etc. Tegenwoordig komt u QR codes vaak tegen in advertenties in kranten of bushokjes.

QR code op uw kerstkaart

Met deze informatie in het achterhoofd leent een QR code zich enorm om uw kerstkaarten te verrijken. U kunt bijvoorbeeld een QR code toevoegen aan de achterkant met de link naar uw website.
Ontvangers hoeven dan alleen de QR code te scannen waarna ze direct naar uw (mobiele) website navigeren. Een andere optie is om een link naar een reclamefilmpje te plaatsen.
Of een link naar een uitnodiging voor de Nieuwjaars borrel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat kost het?

Het meedrukken van een QR code is geheel gratis, mits deze op een reeds te bedrukken zijde wordt gedrukt. Wilt u de QR code op de achterzijde gedrukt hebben, terwijl hier geen tekst moet komen, rekenen wij EUR 20,66 excl. BTW voor de extra drukzijde.
Daarnaast kunt u helemaal zelf bepalen waar de QR code naartoe moet verwijzen.
De QR code kan op elke kerstkaart uit ons assortiment worden gedrukt.

Bekijk onze zakelijke kerstkaarten